logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

پایان کار صالحی‌امیری در کمیته ملی المپیک؟/ تلاش مدیر بازنشسته سیاسی برای تداوم ریاست در ورزش!

پایان کار صالحی‌امیری در کمیته ملی المپیک؟/ تلاش مدیر بازنشسته سیاسی برای تداوم ریاست در ورزش!
درخواست صالحی‌امیری برای تمدید ماموریت او از نهاد ریاست‌جمهوری به کمیته ملی المپیک مورد موافقت قرار نگرفته است و او از روز اول اردیبهشت سال جاری (پنجشنبه این هفته) ماموریتش به پایان می‌رسد و باید تکلیف پست سازمانی خود را مشخص کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجمع کمیته ملی المپیک روز 17 اسفندماه سال گذشته برگزار شد که یکی از مهم‌‌ترین تصمیمات آن تعویق انتخابات این کمیته از بهار به بعد از بازی‌های آسیایی بود که اوایل مهرماه به پایان می‌رسد. به این ترتیب با مجوزی که مجمع این کمیته به امیررضا صالحی‌امیری، رئیس آن داد او حداقل تا مهرماه همچنان بر مسند ریاست باقی خواهد ماند مگر اینکه در این مدت اتفاقات دیگری رقم بخورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

روز گذشته و طبق اطلاعاتی که به «فرهیختگان» رسیده است، اسنادی در اختیار ما قرار گرفته که نشان می‌دهد درخواست صالحی‌امیری برای تمدید ماموریت او از نهاد ریاست‌جمهوری به کمیته ملی المپیک مورد موافقت قرار نگرفته است و او از روز اول اردیبهشت سال جاری (پنجشنبه این هفته) ماموریتش به پایان می‌رسد و باید تکلیف پست سازمانی خود را مشخص کند. در این شرایط باید دید رئیس کمیته ملی المپیک در 4 سال اخیر چه تصمیمی برای آینده خود خواهد گرفت و آیا به این نهاد برمی‌گردد یا با ثبت‌نام در انتخابات پیش‌رو برای حضور دوباره روی صندلی ریاست تلاش خواهد کرد. البته صالحی‌امیری در روزهای پایانی سال 1400 در مصاحبه‌ای درباره اینکه آیا تمایلی به شرکت در انتخابات دارد یا نه، گفته بود: «ان‌شاءالله این پرچم را به دست فرد دیگری خواهم داد تا او بتواند با انرژی و برنامه و ایده‌های جدیدی این مسیر را دنبال کند. تا امروز که با شما صحبت می‌کنم، تصمیمی برای ثبت‌نام در انتخابات کمیته ملی المپیک ندارم.»

,

برخی تحرکات اخیر در کمیته ملی المپیک نشانه‌هایی از تمایل او برای ماندن در این جایگاه و متقاعد کردن اعضای مجمع برای ادامه حضورش به‌عنوان رئیس دارد، بااین‌حال مخالفت اخیر نهاد ریاست‌جمهوری و اینکه او با توجه به بازنشسته بودن باید هرچه زودتر تکلیفش را مشخص کند، ممکن است باعث تغییر عقیده او در این ماه‌های باقی‌مانده شود و در انتخابات پیش‌رو شاهد عدم کاندیداتوری او برای رسیدن به این سمت مهم در ورزش کشور باشیم.

,

انتهای پیام/

,

منبع: روزنامه فرهیختگان

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه