logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

یک روانشناس:

دلبستگی ایمن در خانواده، وابستگی‌ها به نااهلان را از بین می‌برد

دلبستگی ایمن در خانواده، وابستگی‌ها به نااهلان را از بین می‌برد
فریدونی گفت: اگر دلبستگی ایمنی در ابتدا در خانواده ایجاد شود کم کم وابستگی‌هایی که در خارج از منزل ایجاد می‌شود بیمارگون نخواهد بود و در حد عرف و استاندارد می‌باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فریدونی روانشناس در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: گاهی افراد فرق بین دلبستگی و وابستگی را نمی‌دانند و این دو مفهوم را اشتباه می‌گیرند.
وی با بیان اینکه دلبستگی‌های افراد از همان ابتدا که به دنیا می‌آیند در کنار خانواده شکل‌ می‌گیرد تصریح کرد: اگر از همان روزهای اول دلبستگی، یک ایمنی ایجاد شود و اگر انسان در کنار کسی باشد که به وی احساس آرامش می‌دهد این نوع دلبستگی ایمن خواهد بود و برای روابط بعدی و شروع این روابط برخورد صحیح، محبت کردن و محبت دیدن را به فرد آموزش می‌دهد.
فریدونی یادآور شد: به این ترتیب انسان دیگر تشنه محبت نبوده و دچار مشکلات بعدی نمی‌شود، اما وابستگی به‌ صورت‌های مختلف عاطفی، مالی، اجتماعی و... رخ می‌دهد، این درحالی است که وابستگی‌ها می‌تواند شخصیت انسان را تحت‌الشعاع قرار دهد و به این ترتیب که شخصیت فرد بدون کمک، لطف و عاطفه دیگران تکمیل نخواهد بود.
این روانشناس بیان داشت: در همین راستا ممکن است شخصی دچار وابستگی شود که نباید می‌شد، و از این طریق زندگی، اختیار و عنان فرد به آن شخص ناباب واگذار شده و به نوعی دچار باج‌گیری عاطفی می‌شود که متاسفانه از این نوع در فضای مجازی بسیار دیده می‌شود.
وی ادامه داد: اگر دلبستگی ایمنی در ابتدا در خانواده ایجاد شود کم کم وابستگی‌هایی که در خارج از منزل ایجاد می‌شود بیمارگون نخواهد بود و در حد عرف و استاندارد می‌باشد.
فریدونی با اشاره به اینکه شیر به‌عنوان مهربان‌ترین حیوان در دنیا معروف است و تا یک سالگی بچه‌ ابتدا فرزندش را سیر و سپس خودش اقدام به خوردن غذا می‌کند، اما بعد از یک سالگی اگر بچه به سمت غذای مادر بیاید به سمتش حمله می‌کند، خاطرنشان کرد: این بدان معناست که والدین باید حد وابستگی و دلبستگی را به فرزندان آموزش دهند یعنی در حین دوست داشتن باید استقلال عاطفی فرد نیز حفظ شود.
این روانشناس بیان داشت: زمانی یک وابستگی فرد را اذیت می‌کند که این وابستگی تنها سرمایه فرد باشد، اما اگرانسان چندین سرمایه داشته باشد و یکی از آن‌ها را از دست بدهد کمتر اذیت می‌شود تا زمانی که تنها سرمایه خود را از دست بدهد.
وی گفت: هرچه قدر تعداد دلبستگی‌ها و تعداد افراد صمیمی کمتر باشد وقتی از دستش بدهیم قطعا متحمل فشار بیشتری می‌شود.
فریدونی اضافه کرد: اختلال سوگ که نتیجه همین کم بودن دلبستگی‌ها و مشکلات از دست دادن آن است اگر تا 6 ماه به طول انجامد تا حدی طبیعی است، اما اگر بیشتر از آن باشد حتما باید روان‌درمانی صورت گیرد تا مشکل رفع گرد.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه