logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش‌وپرورش استان مطرح کرد؛

رشد ۹۴درصدی باسوادی در سنین ۱۰ تا ۴۹ سال در چهارمحال‌وبختیاری

رشد ۹۴درصدی باسوادی در سنین ۱۰ تا ۴۹ سال در چهارمحال‌وبختیاری
بهمن خدادادی گفت: بر اساس آخرین سرشماری قبل از انقلاب در سال ۱۳۵۵ درصد باسوادی جامعه ۱۰ تا ۴۹ سال در چهارمحال و بختیاری ۳۶.۱۸ درصد بوده است که این رقم در سال ۹۵ و بر اساس سرشماری این سال به رقم ۹۴ درصد رسیده است که نشان رشد ۵۰درصدی در جامعه هدف سوادآموزی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهمن خدادادی معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: حوزه سوادآموزی علاوه بر آموزش سواد پایه در سه دوره سوادآموزی، تحکیم و انتقال، اقدام به ایجاد برخی مراکز یادگیری محلی در شهرستان‌ها و مناطق مختلف استان نموده است که در آن‌ها مهارت‌های زندگی، حقوق شهروندی و مهارت‌های اجتماعی را نیز آموزش می‌دهند.
وی افزود: براساس آخرین سرشماری قبل از انقلاب در سال 1355 درصد باسوادی جامعه 10 تا 49 سال در چهارمحال و بختیاری 36.18 درصد بوده است که این رقم در سال 95 و براساس سرشماری این سال به رقم 94 درصد رسیده است که نشان رشد 50 درصدی در جامعه هدف سوادآموزی دارد.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در گروه سنی 6 سال به بالا نیز در سال 55 درصد باسوادی 35.65 درصد بوده که در سال 95 این رقم به 84.74 درصد رسیده است.
خدادادی عنوان کرد: رقم باسوادی در کشور در سال 95 برابر با 87.6 درصد بوده است که میانگین آن در چهارمحال و بختیاری 86.74 درصد اعلام شد، در این شاخص برخی از شهرستان‌های استان در رقم باسوادی از میانگین کشوری بالاتر بودند.
وی خاطرنشان کرد: براساس سرشماری سال 95 باسوادی مردان 96.22 درصد اعلام شد که در جنسیت مردان نیز از میانگین کشوری بالاتر هستیم، اما در باسوادی در جنسیت زنان از متوسط کشوری پایین تر هستیم.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در شهرستان‌های مختلف در دوره سواد در سال جاری 2 هزار و 215 نفر، در دوره انتقال 834 نفر و دوره تحکیم 863 نفر تحت پوشش قرار گرفتند.
خدادادی بیان کرد: مراکز یادگیری محلی که علاوه بر آموزش سواد پایه کارهای مهارتی را نیز انجام ‌می‌دهند شامل سه نوع دولتی، مشارکتی و نیمه دولتی هستند؛ جمعا 26 مرکز از این دست در سطح استان فعال است که از این تعداد 25 مرکز غیردولتی و یک مرکز مشارکتی بود.
وی یادآور شد: در کنار فعالیت‌های انجام شده برخی طرح‌های مکمل در حوزه سوادآموزی نیز اجرا می‌شود که ازجمله آن‌ها طرح نماز کلید بهشت، طرح توانمندسازی زنان عشایر در سه شهرستان لردگان، کوهرنگ و منطقه عشایر، طرح خواندن با خانواده، طرح آموزش سوادآموزان ندامتگاه و... هستند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به پروژه اسمی بی سوادان، افزود: هر ساله یک حجمی از بی سوادان براساس سرشماری سال 95 از طریق سازمان سوادآموزی اعلام می‌شود، امسال این حجم اعلام شده 9 هزار و 408 نفر است که از این تعداد تاکنون نزدیک 5 هزار نفر به لحاظ اطلاعات ثبت احوالی شناسایی شدند، یک هزار و 759 نفر به صورت کامل شناسایی و 2 هزار و 649 نفر نیز باقی ماندند.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز؛,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه