logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

وزیر جهاد کشاورزی:

کشت قراردادی گندم و برنج با جدیت دنبال می‌شود

کشت قراردادی گندم و برنج با جدیت دنبال می‌شود
وزیر جهاد کشاورزی گفت: کشت قراردادی دو محصول استراتژیک گندم و برنج یکی از مهمترین ماموریت‌های وزارت جهاد کشاورزی است که با جدیت دنبال می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سید جواد ساداتی‌نژاد در نشست قرارگاه امنیت غذایی که صبح امروز دوشنبه با حضور وبیناری رؤسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، معاونت برنامه‌ریزی، مدیران بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی، مدیران غله و تعاون روستایی استان‌ها در سالن جلسات وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، بر اهمیت توسعه کشاورزی قراردادی تاکید کرد.

وی به نقش ویژه شرکت بازرگانی دولتی ایران و شرکت پشتیبانی امور دام کشور در تنظیم بازار محصولات کشاورزی اشاره و خاطرنشان کرد: رصد دقیق بازار و توزیع مویرگی کالاهای اساسی مورد توجه دو شرکت مذکور قرار گیرد.

ساداتی‌نژاد با اشاره بر اهمیت عرضه مستقیم و بدون واسطه محصولات کشاورزی در کشور گفت: در راستای عرضه مستقیم محصولات کشاورزی، سازمان مرکزی تعاونی روستایی نسبت به راه‌اندازی روستابازارها در سراسر کشور و هوشمندسازی نظام توزیع اقدام کند.

در این جلسه بر رصد تولید، توزیع، بازار و کنترل آن در راستای امنیت غذایی تأکید شد.

همچنین در این نشست به استان‌ها اطلاع داده شد که می‌توانند برای دریافت نهاده‌های دامی مورد نیاز که از روز گذشته بارگذاری شده، اقدام کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه