logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نمایشگاه کتاب می تواند فرهنگ کتاب و کتابخوانی را در جامعه نهادینه کند

نمایشگاه کتاب می تواند فرهنگ کتاب و کتابخوانی را در جامعه نهادینه کند
فرماندار شهرستان قرچک گفت: نمایشگاه کتاب می تواند فرهنگ کتاب و کتابخوانی را در جامعه نهادینه کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا;به نقل از قرچک آنلاین- علی صادقی فرماندار شهرستان قرچک در مراسم افتتاح نمایشگاه بزرگ کتاب قرچک که با حضور غلام حسین مظفری معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری تهران برگزار شد، گفت: از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران که در شهرستان محرم و مظلوم قرچک در جهت توسعه فرهنگی و اجتماعی گامهای بسیار خوبی برداشته تقدیر و تشکر می نمائیم و با برگزاری نمایشگاه کتاب می توان فرهنگ کتاب و کتابخوانی را در هر جامعه نهادینه کرد.
وی گفت: درطول سال ما چندین مناسبت فرهنگی در کشور داریم مثل دهه مبارک فجر، محرم، ماه مبارک رمضان که می شود در این ماهها برنامه های مختلفی در حوزه کتاب و کتا بخوانی صورت پذیرد.
نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک بیان داشت: یه مناسبت فرهنگی ومعنوی دیگری است و آن هفته کتاب است، البته یه تفاوتی با روزهای دیگر دارد که در روزها و مناسبتهای دیگه عمدتا مردم ما بیشتر شنونده هستند و فرهنگ شنیداری بیشتر حاکم است، ولی این هفته فرهنگ خواندن در جامعه نشر و توسعه میدهد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا;, قرچک آنلاین,
,
,

IMG_8607

, IMG_8607, IMG_8607,

وی گفت: جوامعی موفق هستند که خودشان را به سمت توسعه پرتاب کنند و فرهنگ خواندن را در جامعه نشر و گسترش دهند.
صادقی بیان داشت: ما درروایات زیادی در خصوص خواندن داریم بخصوص در کتاب مبین قرآن کریم که به خواندن بیشتر از هر چیز دیگری توصیه شده است و اولین آیاتی که به پیامبر در شب معراج نازل شد آیه شریفه اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّکَ الَّذِی خَلَقَ یعنی بخوان به نام پروردگارت که آفرید.
فرماندار قرچک اظهار داشت: در روایت دیگر داریم که در جنگهای اسلام اگر اسراء به دست مسلمانان می افتادند پیامبر(ص) می فرموند به آنها خواندن و نوشتن یاد دهید و امروز هم بیش از هر چیز دیگر به خواندن نیاز داریم و اگر فرهنگ مطالعه در جامعه ما نشر پیدا کند جامعه ما در مسیر توسعه و پیشرفت شتابان حرکت خواهد کرد.
وی بیان داشت: یک اتفاق مبارک در شهرستان قرچک رخ داد و برای اولین بار نمایشگاه و اتفاق بزرگ فرهنگی به همت مسوولان شهرستان دراین شهرستان صورت گرفت و با همت دوستان کتاب به شهرستان قرچک آمد.
صادقی گفت: هزینه های که خانواده های قرچکی برای رفتن به پایتخت برای خرید کتاب متحمل میشدن با آمدن این نمایشگاه کتاب این هزینه ها کم شد و امروز کتاب به میان مردم این شهرستان آمده است .
رئیس ستاد هفته کتاب شهرستان قرچک تاکید کرد: این نمایشگاه را یه بوستان می توان نام برد و حتی افرادی که کتاب نمیخرند به این نمایشگاه می آیند و از گلهای این بوستان استشمام میکنن و این امر بیسار با برکتی است و این حضور می تواند این افراد را به سوی کتاب خواندن سوق دهد.
وی در پایان تاکید کرد: بیایم بیشتر از گذشته به خواندن کتاب اهمیت دهیم و توفیق شود که همیشه در حال آموختن علم و دانش باشیم.
گفتنی است، در پایان این مراسم توسط معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری تهران 20 میلیون ریال ، فرماندار 10 میلیون ریال، امام جمعه 20 میلیون ریال و اعضای شورای اسلامی شهر مبلغ 110 میلیون ریال کمک هزینه خرید کتاب و اهدا به کتابخوانه های شهرستان قرچک صورت گرفت.
انتهای پیام/ش

,
,
, .,
,
,
,
,
, و ,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه