logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه کرمانشاه:

حضور پرشور مردم در روز قدس زاییده تقوا است

حضور پرشور مردم در روز قدس  زاییده تقوا است
آیت الله مصطفی علما گفت: حضور پرشور مردم در روز قدس و لبیک به فرمان امام راحل زاییده تقوا است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، نماز جمعه این هفته کرمانشاه در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان با حضور پر شور مردم به امامت آیت‌الله علما نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه برگزار شد.

آیت الله مصطفی علما در خطبه های نماز جمعه این هفته کرمانشاه با دعوت همگان به تقوای الهی، اظهار داشت: یکی از راز و رمزهای ماه مبارک رمضان فهم و حقیقت بندگی است.

وی افزود: عظمت ماه مبارک رمضان به قرآن است، پس باید از این ماه بهره ببریم و فراوان استغفار کنیم.

آیت الله علما تنها راه بندگی را ایمان به خدا برشمرد و تصریح کرد: دلیل نافذ بودن سخنان امام(ره) همین تقوا و بندگی خدا بود.

وی عنوان کرد: حضور پرشور مردم در روز قدس و لبیک به فرمان امام راحل زاییده تقوا است.

خطیب جمعه کرمانشاه با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) از سال 1342 چهره خبیث صهیونیست را ضد اسلام معرفی کردند، خاطرنشان کرد: به فرموده امام راحل آمریکاى جهانخوار، بزرگترین دشمن اسلام و مسلمانان جهان است و هرچه فریاد دارید، بر سر آمریکا بکشید.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با بیان اینکه روز قدس روز همه انسانها و همه ملتهاست، افزود: فریاد ما برای این است که مخالف ظلم و زور هستیم و باید از مظلوم دفاع کنیم.

ضرورت رسیدگی بیشتر به مستضعفین و مردم مناطق حاشیه نشین

آیت الله علما در بخش دیگری از سخنانش به نهم اردیبهشت به عنوان روز شوراها اشاره کرد و خطاب به اعضای شورای شهر گفت: طبق فرمایش امام خمینی(ره) باید به مستضعفین و مردم مناطق حاشیه نشین بیشتر رسیدگی شود.

خطیب جمعه کرمانشاه با تکریم یاد و خاطره همه افرادی که برای حفظ و حراست از مرزهای مقدس ایران عزیز اسلامی و عزت آن مجاهدت می کنند، دهم اردیبهشت ماه به عنوان روز ملی خلیج فارس را گرامی داشت.

وی همچنین یازدهم اردیبهشت ماه به عنوان روز جهانی کار و کارگر را به این قشر زحمتکش جامعه تبریک گفت.

آیت الله علما در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، دوازدهم اردیبهشت ماه روز معلم را به فرهیختگان جامعه تبریک گفت.

وی همچنین به بخشی از سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشجویان اشاره کرد و افزود: انقلاب اسلامی ایران به دانشگاه به عنوان مرکز تولید دانش بنیان نگاه می کند.

خطیب جمعه کرمانشاه با تاکید بر اینکه دانشگاهیان و دانشجویان باید از مسئولان مطالبات خود را با زبان منطق بخواهند، گفت: دشمن می خواهد بذر ناامیدی بپاشد لذا ما باید هوشیار باشیم و امید را به مردم تزریق کنیم.

وی در پایان از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کرمانشاه و همچنین از مردم برای حضور پرشور و حماسی شان در راهپیمایی روز قدس تقدیر و تشکر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ضرورت رسیدگی بیشتر به مستضعفین و مردم مناطق حاشیه نشین, ضرورت رسیدگی بیشتر به مستضعفین و مردم مناطق حاشیه نشین,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه