logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی:

استان کرمان هشت ماه از برنامه کلان کشور عقب است/ وحدت نمایندگان استان در همکاری با استاندار جدید

استان کرمان هشت ماه از برنامه کلان کشور عقب است/ وحدت نمایندگان استان در همکاری با استاندار جدید
حسین جلالی گفت: مجمع نمایندگان انتخاب استاندار جدید استقبال کرده است و با مهدی فداکار استاندار جدید همکاری خواهد داشت و در روز معارفه وی تمامی نمایندگان شرکت خواهند کرد تا وحدت و یکپارچگی در استان ایجاد شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین حسین جلالی در گفتگو با راه آرمان؛ در خصوص انتصاب مهدی فداکار به عنوان استاندار جدید کرمان گفت: پس از انتخاب آیت الله رئیسی به عنوان رئیس جمهور، شاهد تغییرات و تحولات در استان نبودیم و کاروان دولت مردمی و خدمت گزار آیت الله رئیسی به کرمان نرسید و مردم طعم شیرین این انتخاب را نچشیدند و با انتصاب استاندار جدید این زمینه فراهم شد تا مردم، نتیجه انتخابی را که انجام داده اند را ببینند.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ما هشت ماه در مقایسه با استان های دیگر عقب هستیم؛ چرا که در این مدت، ادامه دولت گذشته در حال فعالیت بود و با انتخاب فداکار از یک جهت این امید در دل مردم ایجاد شد که دولت آیت الله رئیسی می خواهد خدمت گزاری را در استان کرمان آغاز کند.

وی بیان کرد: با توجه به شناختی که از مهدی فداکار دارم، وی از جمله رزمندگان و جانبازان دوران دفاع مقدس در لشکر ۴۱ ثارالله کرمان و از افراد انقلابی و ولایی است و انتظار می رود فرصت از دست رفته چند ماهه، با انجام کار مضاعف جبران شود؛ چرا که استان کرمان هشت ماه از برنامه کلان کشور عقب است.

حجت الاسلام و المسلمین جلالی اظهار کرد: مسئولیت استاندار جدید بسیار سنگین است و وی باید هر چه زودتر برنامه خود را ارائه دهد؛ چرا که اگر بخواهیم دچار روزمرگی شویم ممکن است کارهایمان به نتیجه نرسد؛ بنابراین باید هر چه زودتر برنامه ها ارائه شود.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به اینکه رشته تخصصی استاندار جدید کرمان در عرصه اقتصاد نیست و هم اکنون در زمینه معادن و اقتصاد نیاز مبرم و ضروری وجود دارد؛ بنابراین می طلبد که وی از مشاورین قوی در امور اقتصادی استفاده کند، به ویژه معاون اقتصادی خود را فردی قوی انتخاب کند.

وی خاطر نشان کرد: مجمع نمایندگان از این انتخاب استقبال کرده است و با مهدی فداکار استاندار جدید همکاری خواهد داشت و در روز معارفه وی تمامی نمایندگان شرکت خواهند کرد تا وحدت و یکپارچگی در استان ایجاد شود و در پرتو این وحدت و یکپارچگی معتقدم خدمات خوبی به مردم شریف و نجیب استان انجام خواهد شد؛ چرا که ثمره وحدت، خدمت و امنیت است و با وحدت مسائل معیشت و رفاه مردم را بتوانیم حل کنیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه