logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرعامل آبفای نیشابور خبرداد؛

خسارت بیش از یک میلیارد تومانی بارندگی های اخیر به منابع شبکه آب شرب روستاییِ نیشابور

خسارت بیش از یک میلیارد تومانی بارندگی های اخیر به منابع شبکه آب شرب روستاییِ نیشابور
اخویان گفت: طبق برآورد اولیه، بارندگی های شدید دو روز گذشته بیش از یک میلیارد تومان به منابع و شبکه آب شرب روستاییِ شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور خسارت وارد کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا اخویان مدیرعامل آبفای نیشابوردر گفت و گو با خبرنگار صبح توس؛ اظهار داشت: بارندگی های شدید اخیر در بخش میان جلگه این شهرستان، به خطوط انتقال آب روستای بزق خسارت وارد کرده  و در حال حاضر آب این روستا قطع بوده و نیروهای این شرکت در محل حاضر شده و در تلاشند تا به محض ایجاد شرایط مساعد، کار مرمت لوله جی ار پی این روستا را به سرعت انجام دهند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  توس,

وی افزود: خوشبختانه در بخش سرولایت نیشابور تمامی روستاها آبدار بوده و مشکلی در تامین آب این بخش وجود ندارد. 

,

مدیر عامل آبفای نیشابور ادامه داد: بخشی از خط انتقال آب به سمت روستای قره گل دچار خسارت شده که نیروهای این شرکت برای رفع آن در انتظار فروکش کردن سیل هستند و  در برخی از تاسیسات نیز گل ولای وارد شده‌ است که با حضور عوامل پیمانکار نگهداری، در حال حاضر مشکل خاصی وجود ندارد. 

,

اخویان تصریح کرد: در بخش مرکزی این شهرستان، مسیرهای حفاری برخی روستاها مانند برمهان و نصیر آباد که در مجاورت رودخانه است، دچار خسارت شده، خاطرنشان که پیمانکاران وعوامل اجرایی این شرکت آماده ارائه خدمات می باشند.

,

وی خسارت برآورد شده بارندگی های دو روز گذشته که مربوط به خطوط و تاسیسات، جمع آوری و پاکسازی گل و لای از تاسیسات، اجرای آبنماها و بریدهای ضروری منابع و شبکه آب رسانی آب شرب روستایی شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور می باشد را تا صبح امروز بیش از یک میلیارد تومان اعلام کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه