logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

واکنش وزیر علوم به غیرقانونی خواندن مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی/ بررسی میزان تناسب شغلی فارغ‌التحصیلان با رشته‌‌های تحصیلی‌شان

واکنش وزیر علوم به غیرقانونی خواندن مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی/ بررسی میزان تناسب شغلی فارغ‌التحصیلان با رشته‌‌های تحصیلی‌شان
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به موضع‌گیری اخیر نائب رئیس کمیسیون آموزش مجلس مبنی بر غیرقانونی بودن مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی واکنش نشان داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "محمدعلی زلفی‌ گل" وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در واکنش به موضع‌گیری اخیر نائب رئیس کمیسیون آموزش مجلس مبنی بر اینکه مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی غیرقانونی است و این شورا حق قانونگذاری ندارد، به خبرنگار ایلنا گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی نمی‌تواند متناقص با مصوبات مجلس شورای اسلامی عمل کند، اما اگر مکملی داشته باشد، مشکلی وجود ندارد یعنی قوانینی که قبلا توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شده، ملاک عمل است، ولی اگر اقدام شورای عالی انقلاب فرهنگی مکمل و در مواردی باشد که قانون وجود ندارد، می‌تواند جاری و ساری باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
زلفی‌گل همچنین در مورد تعیین دستمزد اساتید براساس تلاش و توانمندی‌شان گفت: بر اساس این طرح هر استادی که تلاش بیشتری کند و اثربخشی بیشتری داشته باشد، ارتقای بیشتری می‌گیرد. این تلاش‌ها شامل موارد گوناگونی از جمله موارد علمی، آموزشی، فناوری، پژوهشی و مدیریتی می‌شود.
,
 
,
او در مورد شیوه سنجش میزان این توانمندی و معیارهای آن توضیح داد: این سنجش توسط دانشگاه‌ها انجام می‌شود. ما شیوه نامه‌های آن را به دانشگاه‌ها ارسال می‌کنیم و بعد از آن دانشگاه‌ها خودشان این سنجش را در مورد اساتید انجام می‌دهند.
,
 
,
وزیر علوم در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا برنامه‌ای دارید تا میزان تناسب شغل فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را با رشته‌‌هایی که در آنها تحصیل کرده‌اند، بررسی کنید، گفت: بله، ما برنامه‌ای در این زمینه داریم و مرکزی هم در وزاتخانه تشکیل داده‌ایم که پیگیر همین موضوع باشد.
,
 
,
زلفی‌گل در مورد جزئیات این مرکز گفت: نام مرکزی که برای این کار تشکیل داده‌ایم، مرکز آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی است و موضوعی که بیان کردید در این مرکز بررسی می‌شود.
,
 
,
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که پیش از این از ایجاد بیمه پژوهش خبر داده بود، در مورد چگونگی اختصاص این بیمه توضیح داد: ما فعلا بیمه پژوهش نداریم و باید تلاش کنیم آن را قانونی و اجرایی کنیم.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه