logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان:

نظارت بر بیش از ۶ میلیون کیلوگرم گوشت دام سنگین در کشتارگاه ها/ ۲۷ تن لاشه ضبط شد

نظارت بر بیش از ۶ میلیون کیلوگرم گوشت دام سنگین در کشتارگاه ها/ ۲۷ تن لاشه ضبط شد
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان در مورد طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی تخصصی، دام پزشکی استان اصفهان توضیحاتی داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شهرام موحدی در گفت و گو باخبرنگار صاحب نیوز؛ اظهار کرد: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی تخصصی، دام پزشکی استان اصفهان از ۱۴ اسفند ماه سال گذشته شروع شد و تا چهاردهم اردیبهشت امسال (پایان ماه مبارک رمضان) ادامه داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز؛,

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان تصریح کرد: در این طرح ۶۷ اکیپ سیار و ثابت با فعالیت بیش از ۹۰ نفر کارشناس متخصص در حوزه بهداشت فراورده های خام دامی و دام پزشکی انجام شد.

,

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان تصریح کرد: نظارت ها در دو سطح و در کشتارگاه ها و همچنین در بخش عرضه و انبارها، سردخانه و مراکز قطعه بندی بوده است.

,

*نظارت بر بیش از ۱۲ میلیون کیلوگرم گوشت دام سبک در کشتارگاه ها

, *نظارت بر بیش از ۱۲ میلیون کیلوگرم گوشت دام سبک در کشتارگاه ها, *نظارت بر بیش از ۱۲ میلیون کیلوگرم گوشت دام سبک در کشتارگاه ها,

موحدی عنوان کرد: در بخش کشتارگاه در حوزه نظارت بر گوشت استحصالی از دام سبک مانند بره، بز و بزغاله بیش از ۱۲ میلیون کیلوگرم، نظارت بر گوشت استحصالی در کشتار گاه ها از دام سبک انجام شده است.

,

وی افزود: در حوزه دام سنگین نظارت های تخصصی بهداشتی بر بیش از شش میلیون کیلو گرم گوشت استحصالی از کشتار دام های سنگین انجام شد.

,

موحدی بیان کرد: همچنین نظارت بر بیش از ۱۱۱ هزار کیلوگرم گوشت  شتر استحصالی در کشتارگاه ها در این طرح انجام شد.

,

شهرام موحدی با اشاره به پیک مصرف گوشت طیور که در دوماهه اجرای این طرح بوده است، عنوان کرد: در کشتارگاه های طیور، بیش از ۱۴ میلیون قطعه طیور در استان اصفهان در این دو ماه کشتار شد که این میزان کشتار قابل توجه بود و در این مدت بیش از ۳۶  میلیون کیلوگرم گوشت استحصالی از کشتار این طیور بود.

,

*27 تن لاشه ضبط شد 

, *27 تن لاشه ضبط شد , *27 تن لاشه ضبط شد ,

مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان ادامه داد: حاصل این نظارت ها حدود ۲۷ تن وزن لاشه های ضبطی انواع دامی بوده  و ۱۴۰ تن وزن لاشه های ضبطی طیور بوده است.

,

, ,

*در مدت طرح کار بسیار سنگین و شبانه روزی انجام شد

, *در مدت طرح کار بسیار سنگین و شبانه روزی انجام شد, *در مدت طرح کار بسیار سنگین و شبانه روزی انجام شد,

 

,

وی افزود: این نظارت ها باعث شد گوشت هایی که از لحاظ بهداشتی تاییدیه ندارند، سر سفره مردم قرار نگیرد و به سلامت مردم لطمه ای وارد نشود و مانع ایجاد مشکلات بهداشتی و در پی آن باعث شد که تخت های بیمارستانی به خاطر مشکلات مختلف در این زمینه اشغال نشود.
موحدی بیان کرد: در حوزه بازدیدها، در سطح عرضه، انبارها و سردخانه ها و مراکز قطعه بندی و بسته بندی بیش از ۱۱هزار و ۱۳۱ مورد بازدید انجام شد که در این دو ماه  کار بسیار سنگین و شبانه روزی بود.

,
,

*۳۸ تن فرآورده به صورت کامل معدوم شد

, *۳۸ تن فرآورده به صورت کامل معدوم شد, *۳۸ تن فرآورده به صورت کامل معدوم شد,

موحدی خاطرنشان کرد: در نظارت ها در مدت این طرح یک هزار و ۱۳۴ مورد غیر بهداشتی وجود داشت، که ۶۶ تن فراورده را ضبط که بعد از بررسی ۳۸ تن از آن معدوم و کامل از چرخه مصرف حذف شد، تا مشکلی برای سفره مردم ایجاد نشود.
موحدی ادامه داد: تعداد ۸۴ مورد به خاطر تخلف زیاد و یا تکرار تخلف به مراجع قضایی ارجاع داده شد که  امیدواریم مراجع قضایی مثل همیشه با رای قاطعانه با متخلفان برخورد کنند.

,
,

, ,

* خط قرمز حوزه دامپزشکی سلامت سفره مردم است

, * خط قرمز حوزه دامپزشکی سلامت سفره مردم است, * خط قرمز حوزه دامپزشکی سلامت سفره مردم است,

شهرام موحدی بیان کرد: حجم کاری که در این دو ماه انجام شد بیش از ۴۹ هزار نفر ساعت و یک کار شبانه روزی بود و خوشحال هستیم که حوزه دامپزشکی توانسته در این مدت سهم خود را در حوزه سلامت ایفا کند.
وی گفت: البته در طول سال بحث های نظارت  بهداشتی بر فراورده های خام دامی، مبارزه  با بیماریهای مشترک، مبارزه با بیماری های انواع دام و طیور در طول سال انجام می شود تا بتوانند فراورده های خوبی تولید و نظارت ها به صورت مستمر انجام می شود.

,
,

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان عنوان کرد: خط قرمز حوزه دامپزشکی سلامت سفره مردم است و نقش بی بدیلی حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه هم  از نظر سلامت فراورده های دامی و هم از  لحاظ مبارزه با بیماری های مشترکی مثل هاری، سیاه زخم و آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان وتب مالت دارد هر چند که این تلاش ها خیلی پیدا نیست.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه