logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون وزیر جهاد کشاورزی:

نانوایی‌ها مجوز افزایش قیمت ندارند، حتی آزادپزها

نانوایی‌ها مجوز افزایش قیمت ندارند، حتی آزادپزها
معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: شورای آرد و نان تصمیمی برای تغییر قیمت نان در واحد‌های نان سنتی آزادپز ندارد و حتی جلسه‌ای در این خصوص تشکیل نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد قربانی، معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در گفتگویی درباره افزایش خودسرانه قیمت نان در روزهای اخیر در برخی نانوایی‌ها اظهار داشت: قیمت نان در نانوایی‌های سنتی که تغییری نخواهد داشت و حتی پس از آغاز طرح هم قیمت نان با نرخ‌های قبلی و با کارت‌های بانکی قابل خرید است؛ قیمت نان‌ها در واحدهای آزاد نیز با وجود درخواست بررسی قیمت تغییری نداشته است و ستاد تنظیم بازار و شورای آرد و نان تصمیم‌گیری در این خصوص نداشته و حتی جلسه‌ای تشکیل نداده است.

وی افزود: هیچ واحد نانوایی از جمله آزادپز و یارانه‌ای نوع اول و دوم اجازه افزایش قیمت محصولات خود را ندارند و خودسرانه نمی‌توانند افزایش قیمت داشته باشند.

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: همان‌طور که افزایش قیمت ماکارونی به‌طور رسمی اعلام شد در صورتی که برنامه‌ای برای افزایش قیمت نان نیز وجود داشته باشد به‌صورت رسمی اعلام می‌شود.

انتهای پیام/
منبع: تسنیم

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه