logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با اعلام سرپرست کاروان؛

تعیین تکلیف رشته‌های اعزامی نهایی به بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۱ در قونیه

تعیین تکلیف رشته‌های اعزامی نهایی به بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۱ در قونیه
براساس تقسیم بندی بازی‌های کشورهای اسلامی تیم‌های ایران مجوز حضور در تمامی رشته‌های این بازی‌ها را به دست آوردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک، اصغر رحیمی سرپرست کاروان اعزامی جمهوری اسلامی ایران به بازی‌های کشورهای اسلامی-قونیه ترکیه با اعلام این خبر افزود: با اعلام آمادگی کشورها برای حضور در رشته‌های تیمی پنجمین دوره بازی‌های کشورهای اسلامی، نهایتا براساس رنک کشورها تقسیم بندی و مجوز حضور تیم‌ها انجام شد و ایران در تمامی رشته های تیمی از جمله فوتبال، والیبال، بسکتبال و هندبال در بخش آقایان سهمیه ورودی را کسب کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی افزود: در بخش بانوان تیم‌های ایران فقط موفق به کسب سهمیه در رشته بسکتبال سه نفره شدند ضمن اینکه فوتبال در این رویداد فقط در بخش مردان برگزار می‌شود.

,

 

,

رحیمی ادامه داد: در رشته‌های فوتبال، والیبال و هندبال 8 کشور اول تا هشتم رنک و در رشته بسکتبال 20 کشور برتر رنک سهمیه کسب کردند البته کشور میزبان (ترکیه) بدون در نظر گرفتن رنک در هردو بخش حضور دارد.

,

 

,

سرپرست کاروان اعزامی ایران به پنجمین دوره بازی های کشورهای اسلامی گفت: تاریخ قرعه کشی رشته‌های تیمی همزمان با برگزاری دومین نشست سرپرستان کاروان (14 و 15 تیرماه در ترکیه)انجام می شود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه