logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

جزئیات حضور رئیس تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای در کمیسیون امنیت ملی مجلس

جزئیات حضور رئیس تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای در کمیسیون امنیت ملی مجلس
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: بر اساس آنچه اکثریت اعضای کمیسیون از گزارش آقای باقری برداشت کردند گفتگوها و مذاکره تا آخرین مرحله کاملا در چارچوب خطوط قرمز و منافع ایران پیش رفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود عباس‌زاده مشکینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست امروز یکشنبه (1 خرداد) این کمیسیون، اظهار داشت: آقای باقری امروز در جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس حضور پیدا کرد و به سوالات اعضای کمیسیون امنیت و سایر نمایندگان مجلس درباره مذاکرات پاسخ داد.

وی افزود: بر اساس آنچه اکثریت اعضای کمیسیون از گزارش آقای باقری برداشت کردند گفتگوها و مذاکره تا آخرین مرحله کاملا در چارچوب خطوط قرمز و منافع ایران پیش رفته است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: بیش از حدود ۸۰ درصد مواردی که با غربی‌ها اختلاف نظر داشتیم در طول مذاکرات به صورت شفاهی به توافق رسیده‌ بودیم و مواردی بود که ما اصرار داریم آن‌ها حل شود اما در مراحل آخر غربی ها به ویژه امریکاییها نقش بازی بهم زنی گرفتند.

وی ادامه داد: برداشت‌مان این است  آن‌ها برای کسب امتیاز بیشتر این کارها را می‌کنند؛ زیرا بر اساس داده‌های نیاز غربی‌ها به ویژه آمریکا برای توافق بیشتر از نیاز ما به توافق است.

مشکینی تاکید کرد: توافق دور از دسترس نیست ما به دنبال نتیجه بهتر برای کشور و مردم هستیم به شرط آن که طرف مقابل جدیت و شفافیت را داشته باشد که تاکنون این جدیت را نشان نداده است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: امروز توپ در زمین آمریکاست و باید آن ها از زیاده خواهی های خودشان کوتاه بیایند و اگر از زیاده خواهی ها کوتاه بیایند توافق صورت گرفته خواهد شد و به قول معروف حتی می شود ظرف 4 ساعت آینده توافق کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه