logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

استاد دانشگاه علوم پزشکی تربت‌جام:

راز ماندگاری انقلاب اسلامی تبیین مردم سالاری دینی است

راز ماندگاری انقلاب اسلامی تبیین مردم سالاری دینی است
رضایی گفت: راز ماندگاری و بقای نظام جمهوری اسلامی ایران به نسبت سایر حکومت‌های دنیا در تحقق و عمل به مردم سالاری دینی در همراهی جمهوریت و اسلامیت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ محسن رضایی استاد دانشگاه علوم پزشکی تربت‌جام در گفت‌وگو با «صبح توس؛» با بیان اینکه از ماندگاری نظام انقلاب اسلامی تبیین مردم سالاری دینی در همراهی جمهوریت و اسلامیت است؛ اظهار کرد: راز ماندگاری و بقا نظام انقلاب اسلامی به نسبت سایر حکومت‌های دنیا در تحقق و عمل به مردم سالاری دینی در همراهی جمهوریت و اسلامیت است؛ یعنی حضور حقیقی و فعالانه‌ی مردم در انقلاب اسلامی و نقش آنان در انتخاب همه‌ی مسؤولان و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی، مظهر صداقت نظام اسلامی در مردمی‌بودن خویش است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس, صبح توس,

وی تصریح کرد: راز پرشکوه و افتخارآمیز ماندگاری نظام انقلاب اسلامی به نسبت سایر حکومت‌های دنیا عمل به مردم سالاری دینی و تحقق جمهموریت و اسلامیت چارچوب اسلام ناب است؛ که قبل از جمهوری اسلامی و در حکومت پهلوی مردم سالاری در نظام پهلوی فراموش شده بود و صندوق رأی بویژه در اواخر دوره پهلوی بیهوده شده بود؛ به نحوی که همه می‌دانستند انتخابات و رأی گیری یک امر ظاهری و از محتوا تهی است در واقع شاه، شکل صندوق رأی را حفظ کرده بود اما نتایج و دستاوردها و محتوای صندوق رأی را از بین برده بود.

,

استاد دانشگاه علوم پزشکی تربت‌جام اظهار داشت: جمهوری اسلامی در چارچوب دین اسلام شأن و جایگاه والایی برای زنان قائل است؛ بر همین مبنا یکی از مهم‌ترین افتخارات و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران، هویت‌بخشی به زنان است که نیمی از جمعیت کشورمان را تشکیل می‌دهند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، زنان خوش‌فکر مسلمان ایرانی در سایه‌ی این نظام مقدس، توانستند در جامعه‌‌ی ما رشد و نمو یابند اما ابتذال و از بین بردن شخصیت و کرامت اخلاقی و اجتماعی زنان و تخریب کانون خانواده؛ زن در دوره حکومت شاه فقط یک وسیله عیاشی؛ شهوترانی بود و ارزش زن تا حد یک کالا تنزل پیدا کرده بود چیزی که امروزه در غرب شاهد آن هستیم. رواج فرهنگ برهنگی و بی بندوباری زنان و تنزل کرامت آنان وترویج فحشاء از کوشش های رژیم شاه در این جهت بود.

,

رضایی خاطر نشان کرد: جایگاه زنان در نظام جمهوری اسلامی به قدری والاست که مقام معظم رهبری می‌فرمایند: «زن ریحانه است نه قهرمان»؛ «مهم‌ترین مسئولیت زن، کدبانویی است؛ معنای کدبانویی خدمتگزاری نیست، معنایش این است که محیط خانواده را برای خانواده و برای همسر یک محیط امن و آرام و مهربانی می‌کند؛ با مهربانی خودش، با عزتی که در خانه برای او فرض می‌شود».

,

وی در پایان اظهار داشت: به لطف خداوند بعد از رحلت امام، ملت ایران عطیه الهیِ مردم‌ سالاری دینی را حفظ کرده و در مقابل توطئه دشمنان برای جدایی مردم از نظام و بی‌اعتقاد کردن آنها به اسلام و مردم سالاری دینی، محکم ایستاده‌ است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه