به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار احمد طاهری، فرمانده انتظامی استان در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: در راستای طرح منطقه ای مقابله با قاچاق کالاهای اساسی و جلوگیری از خروج ارزاق عمومی از کشور، مأموران انتطامی شهرستان نیمروز هنگام کنترل و رصد خودروهای عبوری در منطقه مرزی میل نادر ، موفق شدند با توقیف یک دستگاه کامیون و طی بازرسی از آن مقدار ۲۰ تن رب گوجه فرنگی قاچاق را قبل از خروج غیر قانونی از مرز کشف کنند.
وی با اشاره به دستگیری یک قاچاقچی در این رابطه، و معرفی وی به مراجع مربوطه، افزود: برابر اعلام نظر کارشناسان ارزش محموله قاچاق کشف شده ۷ میلیارد ریال برآورد شده است.
سردار طاهری اضافه کرد: پلیس سیستان و بلوچستان با عزمی راسخ و اراده ای پولادین در مقابله با پدیده قاچاق ارزاق عمومی و سرمایه های ملی خواهد ایستاد و هرگز اجازه خروج غیر قانونی کالاهای اساسی مردم را از طریق مرزهای استان نخواهد داد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه