اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

مدیر کل صمت استان کرمان در شورای معادن مطرح کرد؛

تاخیر ۱۰ ساله دولت برای برگشت ۱۵ درصد وصولی از حقوق دولتی به استان کرمان

تاخیر ۱۰ ساله دولت برای برگشت ۱۵ درصد وصولی از حقوق دولتی به استان کرمان
مهدی حسینی نژاد گفت: اگر ۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان پول ما برگشت شود می توان طرح های توسعه استان را اجرا کرد و متاسفانه ده سال برگشت نشده است بنابر این برای برگشت در سال جاری هم امیدی به آن نداریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از"راه آرمان" مهدی حسینی نژاد مدیر کل صمت استان کرمان ظهر امروز در جلسه شورای معادن استان گفت: تعداد ۷ هزار و ۱۶۹ محدوده معدنی ثبت شده داریم که از این تعداد ۲۵۶۷ محدوده معدنی فعال است که ۳۶ درصد محسوب می شود و ۴۶۰۴محدوده معدنی که ۶۴ درصد را به خود اختصاص می دهد، غیر فعال هستند که باید تععین تکلیف شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "راه آرمان",

وی ادامه داد: استان کرمان ۷۰۲  معدن دارد که ۴۷۸ معدن فعال با پروانه بهره برداری و دارای اعتبار است اما تعداد  ۲۲۴ معدن فاقد پروانه بهره برداری و بی اعتبار است.

مدیر کل صمت تاکید کرد: معادن انفال هستند طبق ماده ۱۴ حقوق دولتی از این معادن اخذ می شوند و استان ها به خزانه واریز می کنند و معمولا ۱۵ درصد از این درامد هایی که به خزانه وارد شده است باید به استان برگردد که اصلا این اتفاق در ۱۰ ساله گذشته رخ نداده است.

حسینی نژاد ادامه داد: در تبصره ۴ ماده ۱۴ عنوان شده که دولت مکلف است درآمد حاصل از اجرای این ماده را همه ساله در بودجه سالانه منظور نماید تا حداقل ۶۵ درصد آن درچارچوب قوانین و مقررات مالی کشور و در راستای اجرای بهینه تکالیف و ماموریت های توسعه بخش معدن و صنایع معدنی کشور توسط وزارت صمت هزینه گردد.

وی به تبصره ۵ ماده ۱۴ قانون معادن استناد کرد و گفت:  بهره برداران معادنی که در جهت بهره برداری بهینه و صیانت از ذخایر معدنی، ارتقاء بهروری،تحقیق و توسعه و اکتشاف و حفظ محیط زیست در معدن مربوطه اقدام نمایند، با تایید شورای عالی معادن  از پرداخت حداکثر تا ۲۰ درصد حقوق دولتی معاف هستند.

مدیر کل صمت در ادامه تشریح ماده ۱۴ قانون معادن گفت: در تبصره ۶ نیز دولت مکلف است ۱۵ درصد از حقوق دولتی وصولی را به اعتبارات همان استان اضافه نمایند اضافه نماید به طوری که تمام اعتبار یاد شده جهت ایجاد زیر ساخت و رفاه و توسعه شهرستان با اولویت بخشی که  معدن در آن واقع شده اختصاص یابد.

حسینی نژاد تاکید کرد: در سال ۱۴۰۰ نزدیک به ۱۶ هزار میلیارد واریزی معادن د کل کشور به خزانه بوده است  که ۶۴ درصد آن را کرمان پرداخت کرده است با این احتساب ۱۶۰۰ میلیارد تومان باید به استان برگردد اما عددی که برگشت ۳۰ میلیارد تومان بوده است که  زیر ۱ درصد برگشت شده است و دولت تخلف کرده است.

وی ادامه داد :  برای سال جاری نیز در بودجه  ۴۰ هزار میلیارد تومان سهم معادن در حقوق دولتی مصوب شده است که سهم استان کرمان باید ۲۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است مکه باید حقوق دولتی را تامین کنیم.

مدیر کل صمت عنوان کرد: اگر ۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان پول ما برگشت شود می توان طرح های توسعه استان را اجرا کرد و متاسفانه ده سال برگشت نشده است بنابر این برای برگشت در سال جاری هم امیدی به آن نداریم.

حسینی نژاد اذعان کرد: ما در سال گذشته تفویض اختیاراتی را در شورای معادن بدست آورده بودیم که بر مبنای آن در خصوص معافیت مالیانی به جای اجرای پروژه های توسعه ایی و خدمات اجتماعی اختیار داشتیم،  اما در سال جاری شورای عالی معادن آن را لغو کرد.

وی ادامه داد: ما در سال ۹۹  مس سرچشمه ۸۰۰ میلیارد تومان معافیت مالیاتی داده ایم به علت کار در پروژه های مسئولیت های اجتماعی، که در حال حاضر این اختیار از ما لغو شده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه