اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان کرمانشاه:

امام خمینی(ره) شخصیتی مصلح و تاریخ‌ساز بود

امام خمینی(ره) شخصیتی مصلح و تاریخ‌ساز بود
حجت الاسلام حجت الله فاضلی با بیان اینکه امام(ره) یک شخصیت تاریخ‌ساز بودند، گفت: ایشان الگوی کاملی برای مسلمانان و نیز غیر مسلمانان است چرا که وی یک مصلح بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام حجت الله فاضلی در گفتگو با مرصادنیوز، اظهار داشت: امام خمینی یک عالم زاهد، سیاستمدار شجاع، یک فقیه آشنا به نیازهای روز جامعه اسلامی بود.

رئیس سازمان تبلیغات شهرستان کرمانشاه افزود: امام(ره) یک فیلسوف عالم مسلک بود، ایشان الگوی کاملی برای مسلمانان و نیز غیر مسلمانان است چرا که وی یک احیاگر و یک مصلح بود.

این پژوهشگر دینی گفت: امام شخصیتی فرامنطقه ای و فراتاریخی است، ایشان به جایگاه و مقامی رسید که سیره عملی و رفتاری او الگوی جامع در زندگی برای مسلمانان شد.

وی تصریح کرد: امام خمینی (ره) با سال‌ها مبارزه و با کمک مردم توانست رژیم ستمشاهی را سرنگون و یک انقلاب بی‌نظیری ایجاد کند که نمونه آن در تاریخ سابقه ندارد.

حجت الاسلام فاضلی گفت: به فرموده رهبر معظم انقلاب، امام خمینی (ره) شخصیت و رهبر بی‌نظیر جهان اسلام پس از معصومین است که شیوه رهایی از استکبار را به جهانیان آموخت.

وی با بیان اینکه امام(ره) یک شخصیت تاریخ‌ساز بودند،  افزود: آرمان  امام خمینی (ره) به زمان و مکان خاصی محدود نمی‌شود و امروز جوانان ایران اسلامی با آن که امام راحل را درک نکرده‌اند، اما با شناخت از شخصیت ایشان، به آرمان امام پایبند هستند.

رئیس سازمان تبلیغات شهرستان کرمانشاه گفت: اینجاست که شخصیت ایشان در یک محدوده زمانی گنجانده نمی شود، یک شخصیتی فرا زمانی است، هر سال و هر دهه که از عمر بعد از رحلت ایشان می گذرد جامعه به ابعاد شخصیتی ایشان بیشتر آشنا می شود و نشان میدهد که تحصیلات امام در تمام حوزه های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، اعتقادی در جهان کاملا تاثیرگذار بوده است.

وی در ادامه به بعضی ویژگی های فردی حضرت امام خمینی (ره) اشاره کرد و تصریح کرد: ایشان الگوی وقت شناسی، مدیریت، خوش رفتاری با خانواده، مردمداری و ساده زیستی بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه