logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مدیرعامل توانیر؛

آغاز اجرای برنامه‌های مدیریت بار شبکه برق/ صنایع برنامه تعمیرات و تعطیلات خود را اجرا کنند

آغاز اجرای برنامه‌های مدیریت بار شبکه برق/ صنایع برنامه تعمیرات و تعطیلات خود را اجرا کنند
مدیرعامل توانیر گفت: طرح های مدیریت بار زودتر آغاز و به صنایع نیز قبل از اجرا اعلام شده است تا خللی در کار تولید و مدیریت بازار ایجاد نشود و صنایع تنها برنامه های تعطیلات و تعمیرات سالانه خود را در زمان هایی که صنعت برق اعلام می کند، به اجرا بگذارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آرش کردی، مدیرعامل شرکت توانیر از شروع اجرای برنامه های مدیریت بار همزمان با آغاز فصل اوج مصرف برق خبر داد و گفت: امسال با توجه به هماهنگی های صورت گرفته با وزارت صمت و صنایع، شاهد اجرای متفاوت این برنامه ها هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

کردی با اشاره به اینکه از صنایع خواسته شده تا برنامه های تعطیلات و تعمیرات خود را در فصل پیک مصرف برق به اجرا بگذارند، افزود: به این منظور امضای تفاهم نامه ها با صنایع از ماه های گذشته آغاز شده بود و از این جهت برنامه ریزی دقیق تری انجام شد، چرا که طرح های مدیریت بار زودتر آغاز و به صنایع نیز قبل از اجرا اعلام شده است تا خللی در کار تولید و مدیریت بازار ایجاد نشود و صنایع تنها برنامه های تعطیلات و تعمیرات سالانه خود را در زمان هایی که صنعت برق اعلام می کند، به اجرا بگذارند و این مهمترین ویژگی های این برنامه ها در سال جاری محسوب می شود.

,

مدیرعامل توانیر همچنین با اشاره به مصوبه هیات وزیران درخصوص مشترکان صنعتی همکار با برق در فصل اوج مصرف  گفت: براساس این مصوبه، مشترکانی که با برنامه های مدیریت بار برق همکاری داشته و درماه های بعد تجاوز از دیماند داشته باشند، جریمه نخواهند شد.

,

وی از هماهنگی خوب میان وزارتخانه های صمت و نیرو برای مدیریت بار پیک تابستان خبر داد و گفت: امیدواریم با اجرای مجموع این برنامه ها، مدیریت مصرف خوبی اتفاق بیفتد.

,

کردی درخصوص بخش کشاورزی نیز گفت: با توجه به مشوق های تعریف شده و برنامه های تدوین شده، مشترکان می توانند در صورت عدم استفاده از برق چاه های کشاورزی به مدت 5 ساعت در بازه زمانی 11 تا 18 (که در تفاهم نامه همکاری درج می شود) و انتقال زمان آبیاری به ساعات دیگر، از برق رایگان در 19 ساعت  باقی مانده شبانه روز استفاده نمایند.

,

مدیرعامل توانیر با بیان اینکه این اقدام مبتنی بر اصول علمی تعریف شده، افزود: از آنجا که آبیاری در ساعت های گرم روز مغایر با  اصول علمی است، برنامه‌های مدیریت بار بخش کشاورزی نیز در ساعات گرم روز تعریف شده است.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه