logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی:

نانوایی‌های یارانه‌ای خراسان شمالی به کارتخوان‌های هوشمند تجهیز شد/ فروش نان بر اساس وزن در استان تصمیم‌گیری نشده است

نانوایی‌های یارانه‌ای خراسان شمالی به کارتخوان‌های هوشمند تجهیز شد/ فروش نان بر اساس وزن در استان تصمیم‌گیری نشده است
سید جلال موسوی گفت: نانوایی‌های یارانه ای مناطق شهری و روستایی استان در راستای اجرای طرح توزیع عادلانه یارانه ها به کارتخوان های هوشمند تجهیز شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید جلال موسوی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی در گفت و گو با عصراترک در این باره اظهار کرد: در گذشته یارانه نان در ابتدای زنجیره تولید آرد و نان اختصاص می یافت، حال، با اجرای طرح توزیع عادلانه یارانه ها، یارانه به انتهای زنجیره (مصرف کننده) اختصاص پیدا می‌کند.

موسوی با بیان اینکه در خراسان شمالی یک هزار و ۳۰۰ واحد نانوایی فعال هستند، اعلام کرد: کارتخوان های هوشمند به نانوایی‌های یارانه ای یک و دو که دارای کد هستند، اختصاص پیدا می کند که در حال انجام است.

وی گفت: در استان تا به کنون یک هزار و ۵۰ واحد نانوایی به کارتخوان های هوشمند تجهیز شده اند و خرید نان با این دستگاه ها در حال انجام است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی یادآور شد: هنوز ۱۵ درصد دیگر از نانوایی های یارانه ای استان به این دستگاه تجهیز نشده اند که یا مالک پروانه فوت شده است و یا جابجایی و تغییرات داشته اند.

وی افزود: این نانوایی ها باید مسائل را حل کنند تا بتوانند به کارتخوان های هوشمند تجهیز شوند.

موسوی تصریح کرد: در راستای اجرای این طرح هیچ تغییری در قیمت نان انجام نمی شود و مشتریان با هر کارت بانکی که در اختیار می توانند نان خریداری کنند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در این دستگاه های جدید قیمت خرید انواع نان مشخص شده است، گران فروشی میسر نیست.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی همچنین افزود: با تامین این امکانات زیرساختی سخت افزاری و نرم افزاری در استان به منظور عرضه نان، میزان تولید نان، میزان فروش نان و ساعت کار نانوایی ها مشخص و رصد می شود.

وی در خاتمه در باره فروش نان بر اساس وزن نیز اظهار کرد: قابلیت فروش نان یارانه ای بر اساس وزن در این کارتخوان ها فراهم شده است که البته این کارتخوان ها باید به دستگاه باسکول متصل شوند.

موسوی اعلام کرد: با این وجود، اعمال فروش نان بر اساس وزن به تصمیم گیری کارگروه آرد و نان استان و کارشناسان بستگی دارد که هنوز در استان برای اعمال فروش نان بر اساس وزن تصمیم گیری نشده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , عصراترک,  ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه