اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

«ادواردو» به تماشاخانه مهر می‌آید

«ادواردو» به تماشاخانه مهر می‌آید
نمایش «ادواردو» از اول تیر ماه ۱۴۰۱ در تماشاخانه مهر حوزه هنری روی صحنه می‌رود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نمایش «ادواردو» بر اساس نمایشنامه‌ای از زندگی ادواردو آنیلی نوشته راحیل سرهنگی و به کارگردانی ابوالفضل عشرب از پنجم تیر ماه در تماشاخانه مهر حوزه هنری روی صحنه می‌رود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

ادواردو آنیلی تنها پسر جیانی آنیلی و مارلا کاراچیلو در سال ۱۹۵۴ به دنیا آمد. او که تنها وارث ثروت عظیم خاندان آنیلی محسوب می‌شد بعد از ورود به دانشگاه و تحصیل در رشته ادبیات مدرن و ادیان شناسی با اخذ مدرک دکترا با دین اسلام آشنا می‌شود و بعد از پذیرش آن خودش را در برابر مخالفت‌ها و فشارخانواده قرار می‌دهد. تصمیم ادواردو به همانجا ختم نشد و او با دنبال کردن اخبار انقلاب ایران جذب آن می‌شود و تصمیم می‌گیرد زندگی خودش را با ایران گره بزند. اما بعد از مدتی جنازه‌اش را زیر پل ژنرال فرانکو رومانو شهر فوسانو پیدا می‌کنند. دادستان در همان ساعات اولیه علت مرگ را خودکشی اعلام می‌کند و بدن بی‌جان او بدون کالبدشکافی و پی بردن به دلیل مرگ مشکوک او در آرامگاه خانوادگی دفن می‌شود.

,

امیرحسین انصافی، ندا اصغری، رضا معراجی، محسن قصری، امیرمحمد انصافی، نیلوفر سیاری، مرتضی دلداده، راحیل سرهنگی، مهدی مزدارانی، حانیه رهگذر، سینا صبحی، پژمان سرمایه خواه و مهیار برخورداری بازیگران این نمایش هستند.

,

سجاد یاری مشاور کارگردان، ابوالفضل حسین زاده طراح صحنه و نور، علیرضا خدامرادی طراح پوستر و بروشور، راحیل سرهنگی طراح لباس و گریم، تبلیغات و فضای مجازی محمدرضا عشرتی، سینا صبحی مدیر صحنه، مهیار درخشان و عارفه عشرت دستیار صحنه، دینا بابایی عکاس و فاطمه حسینی اپراتور نور و صدا از دیگر عوامل این اثر هستند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه