logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس مطرح کرد؛

کمبود ۳۰۰ هزار معلم در کشور/ ۹۹درصد مخالفان رتبه‌بندی معلمان از ماهیت آن مطلع نیستند

کمبود ۳۰۰ هزار معلم در کشور/ ۹۹درصد مخالفان رتبه‌بندی معلمان از ماهیت آن مطلع نیستند
حاجی بابایی گفت: در حال حاضر حدود ۳۰۰ هزار معلم کمبود داریم، در دوران تصدی من در وزارت آموزش و پرورش حدود ۱۶ هزار معلم ورزش، ۱۰ هزار مشاور آموزشی و ۲۰ هزار مستخدم در مدارس استخدام شد که اگر اینها را استخدام نکرده بودیم امروز یک معلم ورزش در کشور وجود نداشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ حمیدرضا حاجی بابایی، رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی صبح امروز در سفر به نیشابور و در نشست با فرهنگیان در سالن اجتماعات دبیرستان خیام گفت: در حال حاضر حدود ۳۰۰ هزار معلم کمبود داریم، در دوران تصدی من در وزارت آموزش و پرورش  حدود ۱۶ هزار معلم ورزش،۱۰ هزار مشاور آموزشی و ۲۰ هزار مستخدم در مدارس استخدام شد که اگر اینها را استخدام نکرده بودیم امروز یک معلم ورزش در کشور وجود نداشت و پس از من همه اینها از جمله معلمان قرآن و معلمان فیزیک دبیرستانها را به زور راهی روستا کردند تا در دوره ابتدایی تدریس کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی افزود: در مقطعی کار دانشگاه فرهنگیان را به جایی رساندند که رهبر انقلاب تاکید کردند دانشگاه فرهنگیان نباید تعطیل شود.

,

حاجی بابایی با بیان اینکه  افرادی مدعی هستند که نظام رتبه بندی میخواهد کارمند اداری را مجازات کند اما این درست نیست تصریح کرد: ۹۹درصد کسانی که از نظام رتبه بندی معلمان ایراد میگیرند اصلا نمی‌دانند نظام رتبه‌بندی چیست، طرح رتبه بندی معلمان به دنبال رضایتمندی شغلی معلمان و اصلاح نظام عادلانه پرداخت بر اساس شایستگی ها و به دنبال افزایش کیفی سیر تعلیم و تربیت و بالا بردن کرامت و منزلت اجتماعی معلمان می باشد.

,

رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی  با اشاره به اینکه برای افرادی که به عینک، سمعک و ویلچر نیاز و توانایی تامین آن را ندارند بودجه در نظر گرفته شده افزود:  برای تغذیه در مدارس چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه تصویب شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه