logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با همکاری شهرداری شهر زیار:

140 نفر از رابطین بهداشت براآن جنوبی تجلیل شدند

140 نفر از رابطین بهداشت براآن جنوبی تجلیل شدند
در این مراسم که با حضور ریس مرکز بهداشت شهر زیار معاون شهردار و اعضای شورای اسلامی این شهر برگزار شد از رابطین بهداشتی تجلیل به عمل آمد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، خبرنگار اصفهان شرق از بخش مرکزی: با همکاری شهرداری شهر زیار، مراسمی در سالن اجتماعات خانه ترویج شهر زیار برگزار شد.
ریس مرکز بهداشت شهر زیار نقش رابطین در پیشبرد اهداف نظام سلامت را مهم توصیف کرد و خواستار تلاش بیشتر رابطین در انتقال آموزشها و فعالیت های مرکز بهداشت به جامعه شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان شرق ,
,

DSC_0082

, DSC_0082, DSC_0082,

دکتر عامری در مورد فعالیت های پزشک خانواده و لزوم مراقبت بیماران به همراه پرونده و ثبت دقیق مراقبت و فعالیتهای پزشک در پرونده سلامت بر اساس دستورالعمل کشوری مطالبی را عنوان نمود و افزود با توجه به اینکه شهر زیار نیز تحت پوشش برنامه پزشک خانواده قرار دارد ،خواستار همکاری رابطین جهت معرفی این خدمات به جامعه شد.

,

دکتر عامری ریس مرکز بهداشت شهر زیار

, دکتر عامری ریس مرکز بهداشت شهر زیار, دکتر عامری ریس مرکز بهداشت شهر زیار,

عامری در این آیین رابطان و داوطلبان را بال های قدرتمند شبکه بهداشت دانست که بدون هیچگونه چشمداشت و انتظاری در عرصه بهداشت و سلامت به ویژه در بین خانواده فعالیت می کنند و به توسعه و گسترش فرهنگ بهداشت و سلامت خانواده ها و جامعه کمک و یاری می رسانند.

,

صادقی مسول آموزشپیشگیری از ایذز

, صادقی مسول آموزشپیشگیری از ایذز, صادقی مسول آموزشپیشگیری از ایذز,


در حاشیه این همایش صادقی مسئول آموزش پیشگیری از ایدز با اشاره به فعالیتها و دستاوردهای داوطلبان و رابطین بهداشتی در حوزه آگاهی رسانی و اطلاع رسانی در خصوص بیماریHIV گفت: برای این بیماری نیاز است که با بیداری و آگاهی در این زمینه اطلاع رسانی شود.
در پایان این مراسم از 140 نفر رابطین بهداشت براان جنوبی به پاس تلاشهای موثر با لوح یادبودی که با همکاری شهردار این شهر تهیه شده بودتجلیل شد.

,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه