logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه مطرح کرد؛

مشکلی از نظر تامین کالاهای اساسی در کرمانشاه وجود ندارد‌/ الزام واحدهای تولیدی به درج قیمت های مصرف کننده و تولید کننده بر روی کالاها

مشکلی از نظر تامین کالاهای اساسی در کرمانشاه وجود ندارد‌/ الزام واحدهای تولیدی به درج قیمت های مصرف کننده و تولید کننده بر روی کالاها
محمد‌رضا عباسی گفت: در استان کرمانشاه به میزان کافی برنج، شکر، روغن، ماکارونی و دیگر اقلام اساسی موجود است و مشکلی از نظر تامین کالاهای اساسی وجود ندارد‌.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد‌رضا عباسی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: در استان کرمانشاه به میزان کافی برنج، شکر، روغن، ماکارونی و دیگر اقلام اساسی موجود است و مشکلی از نظر تامین کالاهای اساسی وجود ندارد‌.

وی افزود: در واقع برنامه ریزی های لازم برای تامین کالاهای اساسی از سوی سازمان جهاد کشاورزی، شرکتهای پخش و توزیع، پشتیبانی امور دام، اداره غله و بازرگانی و... انجام شده است.

عباسی با بیان اینکه اکنون روغن با نرخ ارز نیمایی توزیع می شود، گفت: توزیع نهاده های دامی قبلا با نرخ ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی انجام می شد اما اکنون در قالب ارز نیمایی نسبت به توزیع ذرت، کنجاله، سویا و جو اقدام می شود‌ و این موضوع بر روی قیمت تمام شده گوشت قرمز و مرغ تاثیر گذار بوده است.

وی عنوان کرد: همچنین در حال حاضر برای تامین برنج و قند و شکر از ذخایر دولتی استفاده می کنیم تا بازار تنظیم شود و افزایش قیمت به صورت ناگهانی رخ ندهد.

معاون توسعه بازرگانی و صنایع غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: از آنجا که قیمت تمام شده چهار قلم شامل مرغ، تخم مرغ، شیر و روغن بر اساس ارز نیمایی محاسبه می شود، این اقلام دیگر دو نرخی نیستند.

عباسی خاطرنشان کرد: جهاد کشاورزی و شرکت‌های پخش و توزیع به میزان کافی اقلام اساسی را تامین می کنند تا کالاهای مذکور با نرخی بیش از قیمت مصوب فروخته نشوند.

وی درباره الزام کارخانه جات تولیدی به درج قیمت مصرف کننده بر روی کالاها، افزود: اکنون وزارت صمت مکلف شده با همکاری سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان، این موضوع را پیگیری کند و به همه کارخانه های تولیدی هم ابلاغ شده که باید هر دو نرخ تولید کننده و مصرف کننده بر روی محصولات و کالاها درج شود در غیر این صورت تخلف است و به آنها جریمه تعلق می گیرد.

 

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه