logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیسی:

ایران دارای ظرفیت‌های لازم برای تأمین نفت و گاز پاکستان است

ایران دارای ظرفیت‌های لازم برای تأمین نفت و گاز پاکستان است
رئیس جمهور با بیان اینکه آماده ارتقای همکاری‌های همه جانبه با پاکستان هستیم، گفت: جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت‌های لازم برای تأمین نیازهای پاکستان در زمینه‌های مختلف از جمله نفت و گاز برخوردار است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور عصر امروز سه شنبه در دیدار «بلاول بوتو زرداری» وزیر خارجه پاکستان، با اشاره به روابط عمیق دو ملت که ریشه در قرن‌ها ارتباط قلبی و اعتقادی دارد، ملت ایران و پاکستان را نه فقط همسایه، بلکه خویشاوند یکدیگر خواند و اظهار داشت: بیشترین زائران خارجی حرم امام رضا (ع) پاکستانی‌ها هستند و عشق آن‌ها به اهل بیت (ع) زبانزد است و همین یکی از زمینه‌های نزدیکی دو ملت به یکدیگر است.

وی با بیان اینکه امنیت پاکستان را امنیت خودمان می‌دانیم، افزود: برخی روابط حسنه دو کشور مسلمان، همسایه، دوست و برادر را نمی‌پسندند، ولی تقویت روابط منجر به رونق اقتصادی و امنیت بیشتر برای ملت‌های منطقه می‌شود.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در جمهوری اسلامی ایران هیچ محدودیتی برای توسعه روابط با اسلام آباد وجود ندارد، افزود: آماده ارتقای همکاری‌های همه جانبه با پاکستان هستیم و جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت‌های لازم برای تامین نیاز‌های پاکستان در زمینه‌های مختلف از جمله نفت، گاز و برق برخوردار است.

رئیسی، حوزه‌های انرژی، همکاری‌های ترانزیتی و همکاری و هماهنگی در مسائل و بحران‌های منطقه‌ای را از ابعاد مهم روابط دو کشور خواند و تاکید کرد: گفتگو‌ها در خصوص این مسائل باید تبدیل به تصمیم و سند‌های همکاری شود.

«بلاول بوتو زرداری» وزیرخارجه پاکستان نیز با ابراز خرسندی از سفر به ایران، افزود: من به همان اندازه که فرزند پاکستان هستم، فرزند ایران نیز هستم.

وزیرخارجه پاکستان با تشکر از صادرات برق کشورمان به پاکستان، اظهار داشت: ما آمادگی کامل برای تکمیل و به نتیجه رساندن گفتگو‌های گذشته در زمینه‌های امنیتی، تجاری و انرژی داریم.

زرداری همچنین با اشاره به عمق ارادت پاکستانی‌ها به امام رضا (ع) بر برنامه ریزی کشورش برای تسهیل امور سفر زائران این کشور به مشهدمقدس تاکید کرد.

وزیرخارجه پاکستان همچنین از دولت جمهوری اسلامی ایران بدلیل کمک در خاموش کردن آتش سوزی گسترده درجنگل‌های استان بلوچستان پاکستان تقدیر کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه