logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون شهردار منطقه20 خبر داد:

کاهش تصادفات منجر به مرگ در جنوب پایتخت

کاهش تصادفات منجر به مرگ در جنوب پایتخت
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه20 از کاهش تصادفات رانندگی این منطقه جنوبی در سال های اخیر خبرداد و گفت: تنها 5/5 درصد تصادفات منجر به مرگ شهر تهران در منطقه 20 اتفاق می افتد.
[

به گزارش کارمند ایرانی؛ علیرضا اسفراینی نژاد معاون شهردار منطقه20 با بیان این مطلب افزود: با توجه به اینکه اکثر مصدومین تصادفات رانندگی پهنه جنوب و حریم شهرری به بیمارستان های شهدای هفتم تیر و فیروزآبادی واقع در منطقه 20 منتقل می شوند بر اساس آمار سازمان پزشکی قانونی، در سال 92 این منطقه  بیشترین مرگ و میرهای ناشی از تصادفات رانندگی در شهر تهران را داشته، در صورتی که این میزان در منطقه 20 بسیار ناچیز است.

, کارمند ایرانی؛ ,

اسفراینی نژاد به وجود 30 نقطه جمعیتی در محدوده حریم شهرری نیز اشاره کرد و گفت: تنها 5/5 درصد از تصادفات فوتی رانندگی شهر تهران در منطقه 20 اتفاق می افتد که اکثر آنها عابرین پیاده و راکبان موتورسیکلت هستند.

,

وی عدم توجه و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی را از مهمترین دلایل تصادفات فوتی، جرحی و خسارتی عنوان کرد و اظهار داشت: ارائه آموزش های شهروندی در زمینه مسائل ایمنی و ترافیک از فعالیت های اولویت دار مدیریت شهری است که با وجود محیط آموزشی بوستان ترافیک و فعالیت مربیان ترافیک یار برای دانش آموزان و راکبان موتورسیکلت در منطقه 20 به صورت مستمر در حال اجراست.

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه