logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

یک تهیه کننده سینما:

فقط رانت‌خواران از «رضاداد» خاطره خوبی دارند

فقط رانت‌خواران از «رضاداد» خاطره خوبی دارند
حسین فرحبخش گفت: رضاداد سوابق مدیریتی جناحی، خطی و طرفداری از رانت‌خواران را در کارنامه مدیریتی خود دارد؛ به همین دلیل، حضور او در سینمای ایران به مصلحت نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، حسین فرحبخش به خبرنگار سینمایی برنا گفت: ما فیلم سینمایی «نازنین» را در جشنواره فیلم فجر شرکت نمی دهیم چون دبیر جشنواره فیلم فجر را قبول نداریم.

وی با بیان اینکه علیرضا رضا داد سوابق مدیریتی خوبی ندارد، افزود: رضا داد سوابق مدیریتی جناحی، خطی و طرفداری از رانت خواران را در کارنامه مدیریتی خود دارد به همین دلیل حضور او در سینمای ایران به مصلحت نیست و انتخاب او بزرگترین اشتباه حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی بود.

این تهیه کننده همچنین گفت: بدنه سینمای ایران خاطرات خوبی از فعالیت های رضا داد ندارد و تنها رانت خواران از او خاطرات خوبی دارند. او به زور دوباره به سینما آمد اما نمی‌داند که این زور دوامی نخواهد داشت و به زودی هم خواهد رفت.

وی با بیان اینکه جشنواره فیلم فجر ملی است و اصل جشنواره را قبول دارد، در ادامه افزود: فیلم« نازنین» فیلم خوب و اجتماعی است ضمن اینکه موضوع بکری هم دارد اما چون دبیر جشنواره را قبول نداریم به جشنواره نمی‌دهیم و بعد از ماه محرم آن‌را اکران می‌کنیم و از این طرق اعتراضمان را به ایوبی اعلام می‌کنیم.

این تهیه کننده همچنین خاطرنشان کرد: پخش فیلم سینمایی«نازنین» بر عهده پویا فیلم است.

فرحبخش درباره داستان این فیلم توضیح داد: «نازنین» در ژانر اجتماعی است که به داستان زندگی جوانانی می‌پردازد که به دلیل رکود اقتصادی و توقف کار کارخانه‌ها در شهرهای خود به تهران مراجعه کرده‌اند.

وی در خصوص بازیگران این فیلم نیز گفت: پژمان بازغی،مجید صالحی ، سحر قریشی، آتیلا پسیانی ، امیر حسین آرمان ،مصطفی طاری و آرش تاج در این فیلم سینمایی ایفای نقش کرده‌اند.

گفتنی است ، حسین فرحبخش تا به امروز تهیه کنندگی فیلم‌های زندگی خصوصی،دختر شاه پریون ،سلام بر عشق ،آقای هفت رنگ ،زن‌ها فرشته‌اند ،کلاغ‌پر،مهمان ، شارلاتان، عروس فراری ، کما ، رز زرد ، آواز قو،تکیه بر باد ، شب‌های تهران ، دوستان،زخمی ،عقرب ،گروگان ،بهشت پنهان ،تحفه هند،نیش، دو روی سکه، قافله ،آواز تهران، شانس زندگی ،تیغ آفتاب و غریبه و همچنین کارگردان فیلم‌های زندگی خصوصی و عطش را بر عهده داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه