logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای سیستان‌وبلوچستان:

دانشگاه آموزشکده فنی‌وحرفه‌ای در چابهار افتتاح شد/ آموزش بیش از چهار هزار هنرجو در دانشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای سیستان‌وبلوچستان

دانشگاه آموزشکده فنی‌وحرفه‌ای در چابهار افتتاح شد/ آموزش بیش از چهار هزار هنرجو در دانشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای سیستان‌وبلوچستان
غلامرضا محمدقاسمی گفت: برای اولین بار پس از سال‌ها پیگیری مجوز راه‌اندازی آموزشکده فنی‌وحرفه‌ای شهرستان چابهار از وزات علوم صادر و از اول مهر دانشجو می‌پذیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا محمدقاسمی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به نقش مهم دانشگاه فنی و حرفه‌ای در بحث اشتغالزایی در جامعه بیان کرد: بخش زیادی از فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه‌ای به جهت توانمندی و مهارت آموزی، جذب کار می‌شوند و برای اولین بار پس از سال ها پیگیری مجوز راه اندازی آموزشکده فنی و حرفه ای شهرستان چابهار صادر و از اول مهر دانشجو می پذیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

وی افزود: هنرجویان هنرستانی که در دانشگاه  فنی و حرفه ای استان مشغول به تحصیل هستند فاصله ۷۰۰ تا ۹۰۰ کیلومتر به زاهدان و زابل را طی می کردند تا بتوانند در آموزشکده های فنی و حرفه ای وابسته به دانشگاه تحصیل کنند.

وی دامه داد: جهت رفاه حال هنرجویان هنرستانی در شهرهای جنوبی استان آموزشکده فنی حرفه ای در شهرستان چابهار راه اندازی شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان تصریح کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای استان مستقل از اداره کل فنی و حرفه ای است و این دانشگاه زیر نظر وزارت علوم و تحقیقات و فناوری و دروس آکادمیک و دانشگاهی تدریس می کند اما اداره کل فنی و حرفه ای زیر نظر اداره کار و بخش آموزش آن به صورت دوره ای برگزار می شود.

وی گفت: در حال حاضر چهارهزار دانشجو در سراسر استان در پنج آموزشکده فنی و حرفه ای در حال تدریس هستند و آموزشکده فنی و حرفه ای چابهار از ابتدای مهر دانشجو می پذیرد و در آینده ای نزدیک در شهرستان ایرانشهر هم راه اندازی خواهد شد.
 
وی با بیان اینکه بیشتر پذیرش هنرجویان ما از جنوب استان هستند اذعان کرد: با پیگیری وزارت علوم مجوز راه اندازی دانشکده در جنوب استان گرفته شد تا دیگر هنرجویان ۷۰۰ کیلومتر به مرکز استان برای تحصیل نیایند.

محمدقاسمی با اشاره به تجهیز این آموزشکده عنوان کرد: این دانشکده برای آموزش مهارت های فنی در کنار ارتقای فرهنگ منطقه گام بر می دارد پس همت و مشارکت خیرین و مسئولین شهرستانی می طلبد تا با تعامل و همکاری لازم در جهت راه اندازی و تجهیز کارگاه های این آموزشکده همراهی کنند تا آرزوی دیرینه هنرجویان هنرستان که پس از سالها محقق شده بتوانند از این فضا بهره کافی را ببرند.

وی گفت: از چهاردهم لغایت ۲۱ تیرماه جاری ثبت نام آزمون سراسری که توسط سازمان سنجش در رشته های فنی در مقطع کاردانی، کارشناسی و بدون آزمون و با آزمون ثبت نام می شود و آزمون در چهارم شهریور ماه جاری برگزار خواهد شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان با اشاره به ویژگی ها و مزایای تحصیل در آموزشکده های وابسته در این دانشگاه افزود: آموزش همزمان علم و مهارت با هم است و ۷۰ درصد درس های عملی ۳۰ درصد تئوری هستند و بیش از ۶۰ درصد دانشجویانی فارغ التحصیل جذب بازار کار می شوند.

وی با بیان اینکه تحصیل در دوره های روزانه رایگان و برای همه سنین فراهم است، ادامه داد: دانشگاه های فنی و حرفه ای از کارگاه ها و آزمایشگاه های مجهز برخوردار است و سالن های ورزشی، خوابگاه دانشجویی و سلف سرویس رایگان در اختیار دانشجویان می گذارد و همچنین هنرجویانی که علاقمند به دریافت وام دانشجویی هستند تعلق می گیرد.

محمدقاسمی با اشاره به فعالیت پنج آموزشکده در سطح استان خاطرنشان کرد: آموزشکده باهنر زاهدان و شماره ۲ در رشته برق و قدرت، سخت افزار، نرم افزار شبکه های کامپیوتر، معماری، عمران و دختران زاهدان با هزار دانشجو در رشته های انیمشین، گرافیک، طراحی دوخت، تربیت کودک، مدیریت خانواده و حسابداری مالی و همچنین ۲ آموزشکده پسران و دختران در شهرستان زابل مشغول تدریس هستند.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه