logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دادستان کل کشور:

دشمن با همه توان به جنگ اقتصادی با ایران آمده است

دشمن با همه توان به جنگ اقتصادی با ایران آمده است
منتظری با بیان اینکه دشمن همواره در صدد ضربه زدن به نظام و کشور است، گفت: کشورهای مخالف ایران امروز با تمام توان خود را در مسیر جنگ اقتصادی علیه ما قرار داده‌اند تا به اهداف خود برسند و این کارگران سربازان جنگ اقتصادی تلقی می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور، در بازدید از شرکت دانش بنیان خوارزمی، ضمن گرامیداشت هفته قوه قضاییه، گفت: این مناسبت فرصت مناسبی برای ایجاد تعامل و ارتباط میان نهادهای مربوطه و همکار است.

وی در ادامه به اهمیت نقش کارگر در امروز کشور و مکتب اسلام پرداخت و یادآور شد: کارگری افتخار است؛ باید بدانیم که جایگاه کارگران در پیشگاه خداوند بسیار ارزشمند است.

دادستان کل کشور در ادامه به دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: ۸ سال کسانی در حادثه ای از پیش طراحی شده توسط استکبار و به عاملیت صدام حملات همه جانبه به ایران داشتند، با این هدف که نظام جمهوری اسلام را نابود کنند.

وی اظهار کرد: ملت به پا خواسته زیر سایه فرامین رهبر کبیر انقلاب به دفاع از این مرز و بوم پرداختند و نقشه شیطانی دشمن را با چنگ و دندان و بدون کمترین امکانات نقشه بر آب کردند. این در حالی بود که دشمن همه چیز داشت.

این مقام مسؤول اضافه کرد: امروز در جنگ حساب شده اقتصادی قرار گرفته ایم. همانطور که در دفاع مقدس امکانات در اختیار صدام قرار گرفت امروز تمام تجهیزات را به کار گرفتند برای جنگ اقتصادی، در مطرح شدن این موضوعی نیز اباعی ندارند.

وی با اشاره به اینکه همه آن‌ها در مجالس رسمی و غیر رسمی اهداف خود را از این جنگ اقتصادی مطرح می‌کنند، اظهار کرد: دومین جنگی که امروز با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم جنگ فرهنگی است.

دادستان کل کشور خطاب به بانوان افزود: همانطور که در جنگ نظامی بانوان دوشادوش با حمایت خود از رزمندگان در خط مقدم و مقدس جنگ حضور داشتند امروز هم در جنگ اقتصادی و فرهنگی مسؤولیت بسیار سنگینی را به عهده دارند.

وی در پایان با بیان اینکه دشمن باید بفهمد ملت ایران نه با جنگ نظامی و نه با جنگ اقتصادی و فرهنگی از حرکت خواهند ایستاد، خاطرنشان کرد: بانوان و آقایان کارگر باید ارزش کار خود را بدانند و در این مدت با سختی ها و کمبودها بسازند، سرانجام تحمل این شرایط پیروزی و موفقیت است.

انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه