اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

رئیس‌جمهور:

در دو دهه تسلط ناتو بر افغانستان، مواد مخدر در سراسر جهان توزیع می‌شد

در دو دهه تسلط ناتو بر افغانستان، مواد مخدر در سراسر جهان توزیع می‌شد
آیت‌الله رئیسی گفت: در دو دهه تسلط آمریکایی‌ها و ناتو در افغانستان، مواد مخدر تولید و از سنتی به صنعتی تبدیل و در سراسر جهان توزیع می‌شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم بزرگداشت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور و حضور برخی مسئولان امروز یکشنبه پنجم تیر به همت ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران برگزار شد.

رئیسی در این مراسم، ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدا و ایثارگران این عرصه، گفت: تقدیم ۳۸۰۰ شهید و ۱۲ هزار جانباز نشان صدقی است که برای مبارزه با مواد مخدر در ایران اسلامی وجود دارد.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه مبارزه با مواد مخدر مسأله‌ای جدی و دارای اولویت در کشور است، اظهار داشت: در روز جهانی مبارزه با مواد مخدر باید مسیر طی شده در مبارزه با مواد مخدر آسیب‌شناسی شود.

رئیسی با اشاره به کارنامه خوب جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با مواد مخدر در سطح ملی و جهانی، با قدردانی از همه دست‌اندرکاران در ستاد مبارزه با مواد مخدر، وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی، پلیس مرزبانی و بسیج، گفت: تا وضعیت مطلوب فاصله داریم.

آیت‌الله رئیسی مبارزه با مواد مخدر را با وجود سازمان‌های مافیایی، کاری پیچیده و با اهمیت دانست و ضمن تاکید بر لزوم بکارگیری خلاقیت و ابتکار در این مبارزه گفت: باید تلاش کرد روند مبارزه با مواد مخدر متحول شود و در این راه مسئولیت دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با مواد مخدر مضاعف است اما هیچ دستگاهی نباید در این مبارزه غایب باشد.

رئیس جمهور معضل مواد مخدر و روانگردان‌ها را یکی از بحران‌های جدی برای کشورها و جامعه بشری است دانست و گفت: هیچ کشوری نمی‌تواند به تنهایی وارد مبارزه با سوداگران شود و همه کشورها و سازمان‌های بین‌المللی باید نقش خود را به درستی ایفا کنند.

رئیسی گفت: سؤالم از سازمان ملل این است که آیا سهم، میزان و جایگاهی که برای مبارزه با مواد مخدر بر عهده این سازمان قرار داده شده، به همین میزانی است که عمل می‌شود؟ یعنی یک دفتر مبارزه با مواد مخدر در سازمان ملل برای این منظور کافی است؟

رئیسی ادامه داد: معتقدم کشورها و سازمان‌های بین‌المللی به میزان ادعا و مسئولیتی که بر عهده دارند، نقش‌شان را ایفا نمی‌کنند. آیا تنها قدردانی از جمهوری اسلامی ایران برای حضور موثر در عرصه مبارزه با مواد مخدر کافی است؟ نقش سازمان ملل متحد قطعاً بالاتر از این‌هاست.

رئیس جمهور تأکید کرد: امروز ۱۱۳ سال پس از امضای معاهده شانگهای توسط کشورهای مختلف برای مبارزه با مواد مخدر شاهدیم که این کالا در بستر اینترنت سهل‌تر از بسیاری کالاهای دیگر در دسترس قرار دارد و مواد مخدر سنتی به صنعتی تبدیل شده و با دیگر جرائم سازمان‌یافته همچون پولشویی پیوند خورده است.

رئیسی خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد ضعف جدی در شکل‌گیری یک عزم بین‌المللی در مبارزه با مواد مخدر وجود دارد و تا این ضعف جبران نشود، اوضاع رو به بهبود نخواهد رفت.

رئیس جمهور با تشریح اقدامات آمریکا و ناتو در افغانستان که منجر به توسعه کشت انواع مواد مخدر شده است، گفت: در دو دهه تسلط آمریکایی‌ها و ناتو در افغانستان، مواد مخدر تولید و از سنتی به صنعتی تبدیل و در سراسر جهان توزیع می‌شد.

رئیسی افزود: چرا جامعه جهانی به وظیفه قانونی، اخلاقی و حقوق بشری خود در پاسخگو کردن آمریکا و ناتو در این زمینه عمل نمی‌کند؟

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه جامعه جهانی در قبال وظایف خود در زمینه مبارزه با مواد مخدر، می‌خواهد فقط با قدردانی و ارسال لوح تقدیر به ایران بسنده کند، افزود: پیام روز جهانی مبارزه با مواد مخدر باید پایش میزان ایفای نقش دولت‌ها و سازمانهای بین المللی مدعی حقوق بشر در این زمینه باشد که به اعتقاد بنده در این زمینه ضعف جدی وجود دارد.

رئیسی در ادامه در تشریح اقدامات جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با مواد مخدر گفت: امروز صداقت و جدیت جمهوری اسلامی در این زمینه بر همگان روشن است و نیاز به استدلال نیست، زیرا ۴۳ سال است به صورت جدی با مواد مخدر مبارزه کرده‌ایم و در این راه از همه ابزارها و ظرفیت‌ها از جمله تصویب قوانین لازم، تشدید مبارزه و اقدامات قضایی بهره گرفته‌ایم.

رئیس جمهور گفت: اگر در این سال‌ها جامعه جهانی آن‌گونه که جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با مواد مخدر عمل کرده است، به وظایف خود عمل می‌کرد، وضع امروز جهان حتما متفاوت بود.

رئیسی با بیان اینکه همه اقدامات ارزشمند و اثرگذار جمهوری اسلامی در مبارزه مواد مخدر تحت تحریم‌های ظالمانه آمریکا صورت گرفته است، گفت: بسیاری از ابزارها و فناوری‌هایی که در مبارزه با مواد مخدر باید در اختیار ما باشد، به دلیل تحریم‌ها از دسترس خارج است.

رئیسی در ادامه خطاب به نماینده دفتر مقابله با مواد مخدر سازمان ملل متحد گفت: ما از سازمان ملل گله‌مندیم که چرا دستکم در راستای رفع تحریم‌های ظالمانه نسبت به فعالان در میدان مبارزه با مواد مخدر اقدامی صورت نمی دهد؟!

رئیس جمهور افزود: سازمان ملل امروز باید به این سوال پاسخ دهد که چرا جمهوری اسلامی به رغم ایستادگی پرهزینه در زمینه مبارزه با مواد مخدر، همچنان باید تحت تحریم‌های ظالمانه باشد؟

رئیسی در ادامه به برخورد با شبکه‌های قاچاق مواد مخدر در ایران اشاره کرد و گفت: در حالی که سازمان‌های اطلاعاتی ما پیگیرانه در این زمینه فعالیت می‌کنند، باید سازمان‌های اطلاعاتی منطقه و جهان گزارش دهند که چه میزان تبادل اطلاعاتی در این زمینه با کشور ما داشته‌اند و چه میزان از شبکه‌های قاچاق مواد مخدر را شناسایی و با آنها برخورد کرده‌اند.

رئیس جمهور گفت: یکی از رموز موفقیت در مبارزه با مواد مخدر تبادل اطلاعات بین سرویس‌های اطلاعاتی منطقه و جهان است و آنها باید در جلسات کارشناسی در این زمینه گزارش بدهند و دبیر کل سازمان ملل هم بررسی کند که نقش این سازمان‌ها در مبارزه با مواد مخدر چه میزان بوده است؟

آیت‌الله رئیسی در پایان با تاکید بر تقویت کار اطلاعاتی در شناسایی سرشبکه‌های قاچاق مواد مخدر و همچنین اقدامات پیشگیرانه نهادهای فرهنگی و آموزش و پرورش گفت: در زمینه جمع‌آوری معتادان متجاهر نیز اقدامات صورت گرفته کافی نیست و باید به گونه‌ای عمل شود که ما به هیچ عنوان و در هیچ بخشی از کشور معتادان متجاهری را که مزاحم زندگی مردم هستند، مشاهده نکنیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه