logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

وقتی انشعابات غیرمجاز عامل هدر رفت آب در ایرانشهر است؛

ناله‌های تشنگی؛ داستان تکراری قطعی آب در جنوب شرق کشور/ استفاده بهینه تنها راه برون رفت از مشکلات

ناله‌های تشنگی؛ داستان تکراری قطعی آب در جنوب شرق کشور/ استفاده بهینه تنها راه برون رفت از مشکلات
در حالی فصل تابستان شروع شده که گرمای هوا و تکرار قصه کم آبی، افت فشار و قطعی های مکرر آب در شهرستان ایرانشهر تاب تحمل از مردم این شهر را ستانده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، با شروع فصل تابستان و گرمای طاقت فرسا افت فشار و کم‌ آبی موجب گلایه مردم برخی مناطق شهرستان ایرانشهر شده است.

مسئله افت فشار آب برای ساکنان برخی از نقاط شهر ایرانشهر در حالی عادی شده که مسئولین و مدیران استانی کمتر به قطع شدن چندین ساعته آب در شهرها می پردازند و بیشتر به مسئله کم آبی در روستاها توجه می کنند و پیگیر حل معضل این مناطق هستند‌.

نبود آب، معضل گریبان گیری که شهروندان را رها نمی کند

علی رحمانی، یکی از شهروندان ساکن در محله چاه جمال شهرستان در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: متاسفانه اداره آب و فاضلاب شهری و سامانه تلفن گویای این شرکت چه در شهرستان و استان پاسخگوی شهروندان نیست.

وی افزود: در طی ماه های قبل شهروندان این محله علاوه بر این که با معضل افت فشار و کمبود آب مواجه بوده، با قطعی های چند ساعته آب هم روبرو بوده و این مهم آنان را کلافه و سردرگم کرده است.

این شهروند اضافه کرد: وضعیت آب در این منطقه اکنون به حادترین شکل خود رسیده، ساعت‌هایی از شبانه‌روز، بیشتر منازل چاه جمال و برخی از محله‌های شهر با مشکل نبود آب مواجه هستند و حتی بسیاری از شهروندان ایرانشهری که در منازل شان پمپ آب ندارند، مجبور هستند آب را به نوعی ذخیره کنند.

آب شرب و بهداشتی حق همه مردم است باید از آن مراقبت کرد

محمد رضا کلکلی، مدیر امور آبفای ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: آب شرب باید عادلانه توزیع شود،چرا که آب شرب و بهداشتی حق همه مردم است.

وی افزود: با توجه به شروع فصل گرما و افزایش میزان مصرف آب تعدادی از اهالی روستای چاه جمال از طریق مراجعه به فرمانداری و امور آب و فاضلاب در خصوص کمبود و افت فشار آب گلایه مند بوده که جلسه ستاد بحران امور با همکاران تشکیل و مقرر شد با عنایت به اهمیت تامین آب شرب در فصل گرما در غالب دو اکیپ پایش از انشعابات روستا در دستور کار قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: با وجود انشعابات متعدد غیر مجاز و استفاده در باغ و ساخت ساز باعث افت شدید فشار و نرسیدن آب به میزان کافی به مشترکین بالا دست شده که در این پایش تعداد زیادی انشعابات غیرمجاز شناسایی و با تهیه لیست متخلفین با مکاتبه به مقامات قضایی درخصوص گرفتن حکم قطع اقدام خواهد شد.

کلکلی در پایان از همه کسانی که در مقابل هدر رفت و استفاده غیرمجاز از آب شرب بی تفاوت نیستند، تقدیر کرد و خواهان صرفه جویی در مصرف آب شد، تا از این طریق تابستانی بدون کمبود و یا قطعی آب را پشت سر گذاشت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
, نبود آب، معضل گریبان گیری که شهروندان را رها نمی کند, نبود آب، معضل گریبان گیری که شهروندان را رها نمی کند,
,
,
,
,
,
,
,
, آب شرب و بهداشتی حق همه مردم است باید از آن مراقبت کرد, آب شرب و بهداشتی حق همه مردم است باید از آن مراقبت کرد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه