logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دوست دارم سرمربی تیم ملی فوتبال ایرانی باشد؛

میراسماعیلی: سربسته می‌گویم که اتفاقات خوبی برای جودو خواهد افتاد/ این نفرین را در حق من نکنید که رئیس فدراسیون فوتبال شوم!

میراسماعیلی: سربسته می‌گویم که اتفاقات خوبی برای جودو خواهد افتاد/ این نفرین را در حق من نکنید که رئیس فدراسیون فوتبال شوم!
رئیس فدراسیون جودو گفت: چون خائنِ داخلی زیاد است، سربسته می‌گویم که اتفاقات خوبی برای جودو خواهد افتاد.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ آرش میراسماعیلی، رئیس فدراسیون جودو پس از حضور در ساختمان فدراسیون فوتبال اظهار داشت: با آقای درویش قرار داشتم که زودتر رسیدم. آقای درویش گفت فدراسیون فوتبال است و به همین دلیل به این جا آمدم و آقای کامرانی‌فر را هم دیدم. من نمی‌دانستم روز آخر انتخابات است. برای دوستان آرزوی موفقیت داریم. ان‌شاءالله فوتبال ایران به یک سرانجامی برسد. همه مردم استرس جام جهانی را دارند و ما هم داریم. امیدوارم ایران در جام جهانی نتیجه خوبی بگیرد. البته توقع ما باید به حق باشد. طبیعتا حریفان ما سرسخت و قوی هستند. درست است که من جودویی هستم اما وقتی نزدیک جام جهانی می‌شویم، عرق فوتبالی‌مان بیشتر می‌شود.

,
او در پاسخ به این سوال که اگر رئیس فدراسیون فوتبال بود، از مربی خارجی استفاده می‌کرد یا داخلی، بیان کرد: این نفرین را در حق من نکن. کار سختی است. همه مردم انتظار دارند. کسی که رئیس فدراسیون فوتبال می‌شود، کار سختی دارد اما به عنوان یک آدم عادی و هوادار فوتبال، دوست دارم سرمربی ایرانی باشد.
,
 
,
رئیس فدراسیون جودو درباره حل مشکل رفع تعلیق ایران در این رشته برای مسابقات کشورهای اسلامی توضیح داد: از آقای صالحی امیری و دکتر سجادی تشکر می‌کنم که رایزنی خوبی در لوزان با دکتر باخ داشتند. براساس نامه‌ای که از فدراسیون جهانی جودو آمده، تیم ما هیچ مشکلی ندارد. اتفاقات خوبی در راه است. چون ما یک سری خائنان داخلی داریم که اخبار را وارونه منعکس یا سنگ اندازی می‌کنند، این را سربسته اعلام می‌کنم که عده‌ای ایرانی برای مسابقات کشورهای اسلامی تلاش می‌کردند تا ایران شرکت نکند اما مشکلی وجود ندارد.  قرار بر این است که ما در بازی‌های آسیایی و سهمیه‌های المپیک با شرایط خاصی شرکت کنیم. در چند روز آینده اگر دوستان منتقد اجازه دهند، اتفاقات خوبی رخ می‌دهد.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه