logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان:

زنان با رعایت حجاب، گامی بزرگ در جهت تحکیم بنیان خانواده برمی‌دارند

زنان با رعایت حجاب، گامی بزرگ در جهت تحکیم بنیان خانواده برمی‌دارند
ولی‌پور گفت: زنان با رعایت حجاب، گامی بزرگ در جهت تحکیم بنیان خانواده و ارتقای شخصیت برمی‌دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فریبا ولی پور در گفت‌وگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: حجاب و عفاف یکی از رسالت های مشترک انبیاء و اولیاء بوده چرا که رعایت این اصل اخلاقی که برگرفته از فطرت پاک بشر است به حذف بسیاری از گناهان و ناهنجاری های اجتماعی کمک می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,

وی افزود: مسئله حجاب و عفاف یکی از مهمترین مسائل جوامع بشری است چرا که پیوندی مستقیم با تمام ابعاد سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه دارد و این مسئله از مسائل مورد تاکید مقام معظم رهبری است که حجاب به عنوان محدودیت نیست بلکه به عنوان یک ارزش و جایگاه بانوان مطرح است.

,

مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان تصریح کرد: ارتباط تناتنگی بین رعایت حجاب و عفاف و تحیکم بنیان خانواده وجود دارد به طوری که هرچه افراد یک خانواده به رعایت اصول حجاب پایبند باشند، میزان آرامش آنها نیز بیشتر و پایبندی آنها به حریم خانواده بیشتر است.

,

ولی پور اولین پیام درعایت حجاب برای بانوان را حفظ کرامت و تعالی جایگاه او در جامعه برشمرد و گفت: در حقیقت زنان با رعایت حجاب، گامی بزرگ در جهت تحکیم و ارتقای شخصیت خود در جامعه برمی دارند.

,

وی بیان کرد: در جنگ نرمی که سالهاست بر علیه کشور شروع شده و به شکل همه جانبه امنیت روحی روانی خانواده ها را مورد هجمه قرار داده است، اولین مسئله مورد هدف دشمنان مسئله حجاب و عفاف است چرا که دشمنان به خوبی می دانند که اگر بخواهند خللی در بنیان محکم خانواده ایرانی اسلامی ایجاد کنند بهترین راه رخنه و نفوذ، حجاب و عفات زنان مسلمان است البته تاکید می شود حجاب و عفاف فقط خاص زنان نیست و تاکید زیادی برای حفظ حجاب و عفاف توسط زنان و مردان شده است.

,

مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان خاطرنشان کرد: اگر حُجب و حیای مرد کمرنگ شود، غیرت آن کمرنگ و با کمرنگ شدن غیرت نیز بنیان خانواده سست و متزلزل می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه