logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بهتر است او خودش را به بیمارستان معرفی کند

بهتر است او خودش را به بیمارستان معرفی کند
مالک سابق باشگاه ملوان گفت: مردم انزلی بدانند در این اوضاع اقتصادی با تمام وجودم سعی کردم شرمنده آنها نشوم اما یکی از اصلی‌ترین دلایل حضور احمدزاده در ملوان بود که من را فراری داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  ،حسین هدایتی در خصوص صحبت های محمد احمد‌زاده اظهار داشت: من به مردم فهیم انزلی و طرفداران این تیم علاقه خاصی دارم و هرگز نمی‌خواستم خدای ناکرده با مصاحبه‌ای این تیم را وارد حاشیه کنم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, خصوص صحبت های محمد احمد‌زاده ,

وی افزود: صحبت‌های احمدزاده که واقعاً برای من جای تعجب دارد و ایشان در انزلی می‌گوید فقط من خوب هستم برایم جای تاسف داشت. هواداران ملوان بدانید در این وضعیت اقتصادی کشور با تمام وجودم تلاش کردم تا ملوان سرپا بماند و خداراشکر توانستم به خواسته‌ام برسم اما یکی از مواردی که بیشترین اثر را در خصوص رفتن من از ملوان نقش داشت همین آقای احمدزاده بود ایشان باعث شد تا من از انزلی فرار کنم و این تیم را ببخشم.

,

هدایتی خاطرنشان کرد: من حدود دو ماه پیش با هماهنگی مسئولان شهرستان انزلی، قراردادم را فسخ و حتی هزینه‌ای هم بابت این فسخ نگرفتم و پولی را که بابت سهام داده بودم بخشیدم و گفتم نمی‌خواهم، باز هم می‌گویم یکی از دلایلش همین آقای احمدزاده بود.

,

وی تصریح کرد: بعد از تسویه حسابی که داشتم قول دادم به خاطر عشق و علاقه خودم به مردم انزلی یک میلیارد به این تیم کمک کنم و حالا باید ببینم خدا چه می‌خواهد ، امیدوارم این عزت را به من بدهد که بتوانم این تیم پرطرفدار را حمایت کنم اما حالا آقای احمدزاده می‌گوید قرارداد ترکمنچای بسته ام و یا می‌خواستیم ملوان را به لیگ یک ببریم ، من به ایشان پیشنهاد می‌کنم بهتر است هرچه سریعتر خود را به بیمارستان معرفی و مراجعه کنند، مسئولان استانی همه چیز را در خصوص من می‌دانند و در طول مدتی که در انزلی بودم باور کنید با تمام وجودم زحمت کشیدم، فقط هم امیدوارم هواداران انزلی که همه چیز را در مورد این آقایان می‌دانند از من راضی باشند، همین برای من بس است.

,

انتهای پیام/م           منبع فارس

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه