logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

جدیت وزارت امور خارجه برای افزایش حجم مراودات اقتصادی با دیگر کشورها

جدیت وزارت امور خارجه برای افزایش حجم مراودات اقتصادی با دیگر کشورها
معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در دیدار با استاندار خراسان رضوی بر جدیت این وزارتخانه برای افزایش حجم مراودات اقتصادی با دیگر کشورها و صادارت محصولات ایرانی تأکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه و هیأت همراه در ادامه سفر به مشهد، ظهر شنبه اول مرداد با «یعقوبعلی نظری» استاندار خراسان رضوی دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این ملاقات، استاندار خراسان رضوی ضمن ابراز خرسندی از سفر صفری و همراهان به استان خراسان رضوی، اظهار داشت: خراسان رضوی به یمن تلاش‌ها و پیگیری‌های نمایندگی وزارت امور خارجه، مستمرا میزبان هیأت‌های مختلف خارجی است که در این راستا هفته گذشته پذیرای استاندار اوش قرقیزستان و هیأت همراه بودیم و مذاکرات بسیار مفید و تفاهم‌های خوبی در جهت گسترش روابط اقتصادی دوجانبه حاصل شد.

نظری با اشاره به تلاش‌های وافر وزارت امور خارجه در توسعه تبادلات اقتصادی کشور، بر استفاده از تجارب و ظرفیت‌های این وزارتخانه برای گسترش مبادلات تجاری استان با کشورهای هدف، بویژه همسایگان تاکید کرد.

صفری نیز ضمن ابراز خرسندی از دیدار مجدد با استاندار خراسان رضوی طی یک ماه گذشته، اظهار داشت: وزارت امور خارجه با جدیت در پی افزایش حجم مراودات اقتصادی، توسعه روابط تجاری و افزایش صادرات کالاها و خدمات فنی مهندسی شرکت‌های ایرانی بویژه شرکت‌های دانش بنیان است و استان خراسان رضوی پتانسیل بالایی در این خصوص دارد.

وی گفت: با توجه به رویکرد و اولویت دولت سیزدهم در گسترش روابط با همسایگان، شاهد حل مشکلات و معضلات تجار و بازرگانان ایرانی در کشورهای منطقه هستیم.

صفری افزود: برگزاری نمایشگاه اختصاصی کالاها و خدمات فنی مهندسی جمهوری اسلامی ایران با محوریت استان خراسان رضوی در تاجیکستان، قرقیزستان، قزاقستان و دیگر همسایگان اولویت کاری ما و شماست.

همچنین گسترش ترانزیت و عبور ناوگان باری بین‌المللی از خاک جمهوری اسلامی ایران و نقش استان خراسان رضوی با توجه به دارا بودن مرزهای زمینی دوغارون، لطف آباد و منطقه ویژه اقتصادی سرخس بسیار مهم و با توجه به علاقه‌مندی کشورهای مختلف برای استفاده از این مسیر، می‌تواند اثر زیادی در شکوفایی ترانزیت بین‌المللی کشور داشته باشد.

صفری تسریع در تکمیل طرح‌های ترانزیتی و رفع مشکلات در نقاط مرزی را برای نیل به این اهداف ضروری خواند و بر آمادگی معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه برای کمک به توسعه تبادلات خارجی استانی بویژه خراسان رضوی تاکید کرد.

در پایان استاندار خراسان رضوی با تشکر از مساعی فراوان وزارت امور خارجه، بر هماهنگی کامل استانداری و همکاری مستمر با این وزارتخانه برای تحقق اهداف ترسیمی، تاکید کرد.

به گزارش فارس، معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در ادامه دیدارهای خود در سفر به مشهد مقدس، امروز (یکشنبه) با مسؤولان منطقه ویژه اقتصادی سرخس و دیگر مدیران بخش‌های اقتصادی آستان قدس رضوی در حرم مطهر دیدار کرد.

در این دیدار کلایی، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس در مورد ظرفیت‌های حمل و نقلی این منطقه و پتانسیل‌های آن برای کمک به توسعه ترانزیت کشور توضیح داد‌.

 صفری، ضمن اعلام آمادگی وزارت امور خارجه و سفارتخانه‌های کشورمان برای کمک به ارتقای جایگاه منطقه ویژه اقتصادی سرخس، بر اهمیت سرمایه گذاری بر روی توسعه ظرفیت‌های ترانزیتی استان اعم از ریلی و جاده‌ای تاکید کرد.

وی همچنین افزود: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و استفاده از فرصت پیش آماده برای ترانزیت کالا از مسیر ایران ، می‌تواند باعث رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال بیشتر برای استان و ارتقای جایگاه منطقه‌ای و بین‌المللی مسیر حمل و نقلی سرخس شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه