اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیرجهاد کشاورزی کهگیلویه مطرح کرد؛

۱۸۰ تن تخم کدو از مزارع کهگیلویه برداشت شد+تصاویر

۱۸۰ تن تخم کدو از مزارع کهگیلویه برداشت شد+تصاویر
مدیرجهاد کشاورزی کهگیلویه از برداشت ۱۸۰ تن تخم کدو طی سالجاری در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس در یک دهه اخیر کمبود آب در کشور به یک بحران اساسی تبدیل شده است و در بخش کشاورزی که بیشتر محصولات و صیفی‌جات بر پایه آب کشت انجام می گیرد، در همین خصوص صرفه‌جوی آب در بخش کشاورزی نیازمند اصلاح الگوی کشت است، که باید مسئولان جهاد کشاروزی این مهم را اجرا کرده و با توجه به پتانسیل هر منطقه، از کشت محصولات آب‌بر جلوگیری و کاشت محصولات جایگزین را در دستور کار قرار دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

مدیر جهاد کشاورزی کهگیلویه در این خصوص در گفتگو با خبرنگار صبح زاگرس به ظرفیت تولیدمحصولات مختلف زراعی و باغی در این شهرستان اشاره و گفت: سطح زیر کشت صیفی جات شهرستان کهگیلویه در سال زراعی جاری ۹۵۰ هکتار بوده  که ۱۵۰ هکتار آن  زیر کشت کدو رفته است.

,

حکمت الله نریمانی با اشاره به اینکه کدو تخمه از جمله محصولاتی است  که کشت آن  با استقبال خوب کشاورزان  مواجه شده است‌ افزود: قیمت مناسب و با صرفه برای کشاورزان ، بازار فروش تضمینی و کم مصرف بودن آب نسبت به سایر محصولات باعث استقبال کشاورزان برای کشت این محصول شده است.

,

وی با اشاره به اینکه آبیاری کاملا به صورت  قطره ای  جهت صرفه جویی در مصرف آب صورت پذیرفته است تصریح کرد: کشت کدو در شهرستان کهگیلویه در  اسفندماه انجام شده و برداشت آن از ۲۵ خردادماه اغاز  و اواخر تیرماه به پایان می رسد.

,

این مسئول با اشاره به مزایای کشت این محصول نسبت به سایر محصولات آب بر ابراز داشت: در هر هکتار حدود هزار تا هزار و ۲۰۰ کیلو گرم محصول برداشت می شود که زمینه افزایش بهره وری را بالا می برد.

,

نریمانی در پایان یاد آور شد : محصول برداشت شده  در داخل استان و استانهای همجوار مانند فارس ، خوزستان ، اصفهان و نیز  تهران بفروش میرسد و به کشورهای حوزه خلیج فارس نیز صادر می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه