logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در ادامه خشکسالی ها در جنوب شرق کشور؛

اقدام موثری نسبت به ذخیره آب باران انجام نشده است/ سیل و ویرانی در سیستان و بلوچستان آبادانی در پاکستان

اقدام موثری نسبت به ذخیره آب باران انجام نشده است/ سیل و ویرانی در سیستان و بلوچستان آبادانی در پاکستان
در حالی مردم کشور بالاخص سیستان و بلوچستان نیاز مبرم به آب دارند و بسیاری از شهرهای کشور و استان سال هاست طعم خشکسالی رو می چشند که سیل روز های اخیر سیستان وبلوچستان در حال خروج از مرز و ورود به کشور های همسایه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، سال هاست که سیستان و بلوچستان با خشکسالی دست و پنجه نرم می کند و مردم استان دست به دعا برای نماز باران هستند با این حال با گذشت بیش از ۲۰ سال از خشکسالی در استان هنوز زیر ساخت مناسب برای مهار آب های حاصل از بارندگی در استان پیش بینی نشده و سهم مردم استان از بارندگی های مونسونی تنها ویرانی خانه هایشان بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

حال با گذشت بعداز ۴۰ سال سیستان و بلوچستان شاهد اولین بارش های بی سابقه بود که آب حاصل از آن می‌توانست چاره‌ای برای لب‌های خشکیده استان باشد اما خواسته یا ناخواسته این آب از ورودی شهر وارد روستای لار و پس از آن به کشور پاکستان وارد می شود.

این در حالیست که مهار کردن آب حاصل از باران تنها با سد سازی امکان‌پذیر است اما در این سال ها مورد غفلت واقع شده است.

,
,
,

حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ما، با توجه به اینکه آبهای ناشی از بارندگی های اخیر در زاهدان بیشتر از منطقه لار خارج می شود، گفت: در سنوات گذشته چندین بار پیشنهاد دادیم و حتی برای مهار آب‌های سطحی درمنطقه لار کارشناس اعزام کردیم تا بررسی و کارشناسی کنند.

,

مهار آب‌های سطحی در سیستان و بلوچستان یک ضرورت است

, مهار آب‌های سطحی در سیستان و بلوچستان یک ضرورت است,

وی ادامه داد: در این خصوص کارشناس در منطقه حضور و بررسی ها انجام و حتی طرح پیشنهاد شد ولی متاسفانه آن زمان گوش ندادند و طرح بی نتیجه ماند.

شهریاری با اشاره به اینکه انتظار چنین بارندگی حتی در ۴۰ ، ۵۰ سال گذشته بی سابقه بود، افزود: با توجه به اینکه استان کم آب و خشکی هستیم، باید جهت مهار آب‌های سطحی در استان طرح های دقیق و کارشناسانه ای ارایه و اجرا شود .

این نماینده مجلس همچنین با اشاره به اینکه در این بارندگی بسیاری از منازل مردم تخریب و آسیب دید، تصریح کرد: ستاد بحران کشور در حال بررسی خانه های تخریب شده و خانه‌هایی که نیاز به بازسازی دارد، است تا هر چه زودتر پیگیری و خسارت های مردم جبران شود.

حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان نیز تصریح کرد: در شرایط خشکسالی و کم‌آبی استان و اینکه آب های ناشی از این بارندگی‌ها شیرین هستند باید طرح‌های مطالعاتی مربوطه با مد نظر قرار دادن جوانب مختلف تهیه و راهکارهای استفاده و ذخیره‌سازی این روان‌آب‌ها توسط وزارتخانه‌های دستگاه‌های مربوطه صادر شود و پیگیری لازم برای تامین اعتبار مورد نیاز در سطح ملی برای اجرای طرح‌های بهره‌وری از این آب‌های سطحی اجرا شود.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه