logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

به درخواست وزیر کشور و با دستور سرلشکر موسوی؛

«امیر حیدری» فرمانده میدانی امدادرسانی ارتش به سیل‌زدگان شد

«امیر حیدری» فرمانده میدانی امدادرسانی ارتش به سیل‌زدگان شد
فرمانده نیروی زمینی ارتش به درخواست وزیر کشور و با دستور فرمانده کل ارتش، به عنوان فرمانده میدانی امدادرسانی، مأموریت یافت تا نیازهای ستاد بحران در مناطق سیل‌زده را تأمین کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی صبح امروز (جمعه ۷ مرداد ماه) به دنبال درخواست وزیر کشور و با دستور امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، به عنوان فرمانده میدانی امدادرسانی ارتش، مأموریت یافت تا در مناطق مرکزی آسیب دیده از سیل به‌ویژه استان یزد، نیازهای ستاد بحران در حوزه‌های مختلف به‌ویژه مهندسی را تأمین کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
برابر این دستور سایر نیروهای ارتش نیز ملزم به تبعیت از امیر حیدری، در امر امداد رسانی شدند.
,
 
,
همچنین در پی این دستور که در راستای تشدید و گسترش اقدامات مردم یاری ارتش صادر شد، واحدهای مهندسی ارتش در استان‌های در معرض خطر سیل به حالت آماده باش در آمدند.
,
 
,
فرمانده نیروی زمینی ضمن ابلاغ آماده‌باش به یگان‌های مهندسی و به‌کارگیری بیشتر و سریع‌تر تجهیزات مورد نیاز مناطق سیل‌زده به فرمانده قرارگاه جنوب شرق و فرمانده ارشد نظامی استان فارس، برای کمک‌رسانی به مردم سیل‌زده، خواستار استمرار و تقویت کمک‌رسانی در مناطق سیل زده شد.
,
 
,
وی افزود: با دستورهای ابلاغی، تجهیزات مورد نیاز منطقه بنا به درخواست‌های ستاد بحران در اسرع وقت، امر خدمت رسانی را تسریع و تشدید خواهند کرد.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه