logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مداح و ذاکر اهل بیت مطرح کرد:

ضرورت استفاده از اشعار مناسب با مفاهیم قیام حسینی در عزاداری ها/ تأثیر سبک مداحی ها بر روح و جان نوجوانان و جوانان

ضرورت استفاده از اشعار مناسب با مفاهیم قیام حسینی در عزاداری ها/ تأثیر سبک مداحی ها بر روح و جان نوجوانان و جوانان
“علی رنجبر” مداح و ذاکر اهل بیت با بیان اینکه ذکر مفاهیم دینی و مصائب اهل بیت(ع) تاثیرش را بر آحاد جامعه می گذارد، گفت: گاهی یک مداح با بیان اشعار مطالب به روز در روضه ها و مجالس می تواند بر روح و جان نوجوانان و جوانان تأثیر بگذارد، مانند سرود سلام فرمانده که مبتنی بر شعری از امام زمان (عج) است که عالم تشیع و اسلام را متحول کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ “علی رنجبر” مداح و ذاکر اهل بیت در گفت و گو با  ۸دی با عرض تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) با اشاره به فرمایش امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه این محرم وصفر است که اسلام را زنده نگه داشته است، اظهار کرد: بیان مفاهیم دینی و ذکر مصائب اهل بیت(ع) تاثیرش را بر آحاد جامعه می گذارد، گاهی یک مداح با بیان اشعار مطالب به روز در روضه ها و مجالس می تواند بر روح و جان نوجوانان و جوانان تأثیر بگذارد، مانند سرود سلام فرمانده که مبتنی بر شعری از امام زمان (عج) است که عالم تشیع و اسلام را متحول کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,
 
,
وی افزود: به طور یقین، مداحی و اشعاری که در مدیحه سرایی ها استفاده می شود اگر آگاهانه و با شور و شعور حسینی همراه باشد تاثیر خودش را خواهد گذاشت.
,
 
,
این مداح اهل بیت(ع) تصریح کرد: تحول جامعه استبدادی و ستمشاهی که به حکومت انقلاب اسلامی منجر شد با حماسه و شعارهای حسینی و آمدن مردم به خیابان و برپایی مجالس اهل بیت (ع) همراه بود. این شور و شعور حسینی را امروز در اقصی نقاط دنیا می توان دید، مردم دنیا حتی با ادیان دیگر وقتی با این حماسه آشنا می شوند مجذوب دین و آزادی خواهی امام حسین(ع) می شوند.
,
 
,
رنجبر در ادامه با بیان اینکه دشمن همواره به دنبال حذف نمادهای اسلامی و دینی است خطاب به بانیان برگزار کننده روضه ها و هیئات، گفت: هیئت ها علاوه بر برپایی شور و شعور حسینی در مراسمات، برخی موارد را نیز مانند استفاده از مطالب و اشعار مناسب با مفاهیم قیام حسینی را باید مورد تاکید قرار دهند.
,
 
,
وی خاطرنشان کرد: با توجه به رعایت شرایط کرونا نیز مستمعین و دست اندرکاران برپایی هیئت ها باید دقت بیش از پیش داشته باشند و جلوی سوء استفاده دشمنان گرفته شود.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه