logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

آیت الله جنتی در جلسه شورای نگهبان:

افتخار ایرانی ها محبت آل پیغمبر (ص) است

افتخار ایرانی ها محبت  آل پیغمبر (ص) است
دبیر شورای نگهبان گفت: افتخار ما ایرانی‌ها این است که محب و دوستدار اهل بیت علیه السلام هستیم و دل‌مان مملو از محبت آل پیغمبر (ص) است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۱) در جلسه این شورا با تسلیت به مناسبت ایام شهادت امام حسین (ع) و یاران با وفای ایشان گفت: غم امام حسین (ع) هرگز کهنه نمی‌شود؛ خداوند دست ما را در دنیا و آخرت از دامن اهل بیت کوتاه نفرماید و توفیق دهد تا در دنیا راه‌شان را ادامه دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: طبق روایت هرکس اهل بیت را دوست داشته باشد خداوند را دوست دارد و هر کس ایشان را دشمن بداند دشمن خدا است.

,

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه افتخار ما ایرانی‌ها این است که محب و دوستدار اهل بیت علیه السلام هستیم و دل‌مان مملو از محبت آل پیغمبر (ص) است، تصریح کرد: امیدواریم در دنیا و آخرت اهل بیت دست ما را بگیرند و عاقبت‌مان ختم به شهادت شود.

,

آیت‌الله جنتی، ایران را مملکت علوی، فاطمی، حسنی، حسینی و مهدوی برشمرد و اظهار داشت: خداوند پدران ما را رحمت کند که این میراث (بودن در مسیر اهل بیت علیه السلام) را برای ما گذاشتند، امیدواریم که قدر این نعمت را بدانیم و راه را به درستی بپیماییم.

,

وی در خاتمه با بیان اینکه باید در کنار قدردانی زبانی از اهل بیت (ع) به صورت عملی هم در این مسیر حرکت کنیم، گفت: سلام بر چشم‌هایی که در این ۲ ماه بر اباعبدالله الحسین گریه می‌کنند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه