logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

کارشناس مسائل بین‌الملل:

افرادی که حماسه حسینی را درک‌ نمی‌کنند، محکوم به پذیرش جریان سلطه هستند

افرادی که حماسه حسینی را درک‌ نمی‌کنند، محکوم به پذیرش جریان سلطه هستند
حنیف غفاری گفت: افرادی که از مکتب امام حسین(ع) دور هستند و مکتب عاشورا، حماسه حسینی و پیام های نهفته در بطن این حماسه عظیم تاریخی را درک نمی کنند، در رفتارهای دیپلماسی و سیاست خارجی خود به پذیرش جریان سلطه محکوم هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حنیف غفاری در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز ، اظهار داشت: تعبیر امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه محرم و صفر است که اسلام را زنده نگهداشته تنها یک جمله معمولی نیست بلکه نشان می دهد قیام عاشورا و مکتب حسینی(ع) یک مکتب و قیام مولد است و آثار و تبعات آن تنها به دوران زمانی خود محدود نمی شود، بلکه در همه ادوار و مقاطع زمانی انسان ساز است.

وی با بیان اینکه قیام حسینی در حوزه رفتاری طرفداران مقاومت نقش یک الگو را دارد، افزود: سرمنشا سخن گفتن از گفتمان مقاومت، گفتمان اصیل اسلامی و تسلیم ناپذیری در برابر قدرت‌های جهانی به عاشورا برمی گردد.

غفاری تصریح کرد: افرادی که از مکتب امام حسین(ع) دور هستند و مکتب عاشورا، حماسه حسینی و پیام های نهفته در بطن این حماسه عظیم تاریخی را درک نمی کنند، در رفتارهای دیپلماسی و سیاست خارجی خود دچار انفعال هستند و به وابستگی به دیگران و پذیرش جریان سلطه محکوم اند.

کارشناس مسائل بین الملل خاطرنشان کرد: درس بزرگی که امام حسین(ع) به همه شیعیان و آزادگان جهان دادند، عدم تسلیم در برابر زور و سلطه است و امروز هم پیام قیام عاشورا در محور مقاومت، تسلیم ناپذیری در برابر ظلم است که مصادیق آن آمریکا و رژیم‌ صهیونیستی محسوب می شود.

غفاری تصریح کرد: ملت ایران به هیچ عنوان، تسلیم پذیری در برابر ظلم را برنمی تابد بلکه در آینده هم این میراث بزرگ را برای نسل‌های بعدی باقی خواهد گذاشت.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه