logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه:

برگزاری دوره آموزشی تربیت نیروی کار ماهر گلخانه ها در ۵۵ مرکز

برگزاری دوره آموزشی تربیت نیروی کار ماهر گلخانه ها در ۵۵ مرکز
گفت: دوره آموزشی تربیت نیروی کار ماهر گلخانه ها در 55 مرکز دهستانهای استان کرمانشاه برای آموزش هزار نفر در حال برگزاری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  کوروش مهرابی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با هدف تنوع‌بخشی و توانمند‌سازی روستائیان برای افزایش تولید، دوره‌های آموزشی مناسب را در دهستانها برگزار می‌کند که یکی از آنها تربیت نیروی ماهر گلخانه ها است.

مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: این روز‌ها وجود بحران کم آبی که موجب کاهش چشمگیر و البته نگران کننده ذخایرآبی و سفره‌های زیر زمینی آب شده، این حرفه را با مخاطرات جدی روبه رو ساخته، که یکی از بهترین شیوه ها، راه اندازی گلخانه‌ها برای کاشت محصولات است.

وی با تاکید بر لزوم آموزش و ترویج برای توانمندسازی نیروی کار، گفت: دوره آموزشی تربیت نیروی کار ماهر گلخانه ها در 55 مرکز دهستانهای استان برای آموزش هزار نفر در حال برگزاری است.

مهرابی گفت: در این دوره ها آموزشهای لازم در خصوص کشت انواع محصولات گلخانه ایی از جمله پرورش گل و گیاهان دارویی، محصولات جالیزی و خارج از فصل و نحوه ایجاد گلخانه ارائه می شود.

وی تصریح کرد: برای شکوفایی بخش های مختلف کشاورزی، باید کشاورزان و فارغ التحصیلان را با علم روز آشنا کرد.

مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه  گفت: امید است در این دوره ها شاهد در تربیت نیروی کار ماهر، توسعه کشت گلخانه ای و افزایش کیفیت و راندمان تولید محصولات گلخانه ای باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه