logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

جزییات تازه از اولین مبتلا به آبله میمونی در اهواز

جزییات تازه از اولین مبتلا به آبله میمونی در اهواز
رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان گفت:مورد کشف شده در سیستم درمانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بستری نبوده بلکه از بیماران سرپایی اهل و ساکن یکی از استان‌های شمال غربی کشور بوده که همسر وی سابقه مسافرت به کانادا داشته و ظاهرا از وی مبتلا شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمد علوی معاون بهداشت دانشگاه،امشب درجمع خبرنگاران اظهارکرد:اولین مورد آبله میمونی با فعالیت مستمر و پیگیر کارشناسان و مراقبین سلامت و براساس معیارهای مراقبت سندرومیک در اهواز شناسایی و به وزارت بهداشت و درمان اعلام گردید.

وی ادامه داد:از آنجایی که تشخیص قطعی بیماری از طریق انجام تست‌های پیچیده بیوملکولی وسکونسینگ پیشرفته و توسط انستیتو پاستور تهران انجام می‌شود و همچنین نظر به اینکه بر اساس مقررات بین‌المللی گزارش اولین مورد بیماری در کشور باید از طریق سخنگوی وزارت و یا بالاترین مقام مسئول وزارت بهداشت انجام گردد، لذا معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با هماهنگی کامل با وزارت متبوع اقدامات لازم را بعمل آورد.

 علوی گفت:مورد کشف شده در سیستم درمانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بستری نبوده بلکه از بیماران سرپایی اهل و ساکن یکی از استان‌های شمال غربی کشور بوده که همسر وی سابقه مسافرت به کانادا داشته و ظاهرا از وی مبتلا شده است.

معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: مورد شناسایی شده مراجعه کننده به یکی از اطباء بخش خصوصی بوده که از طریق مراقبت سندرومیک و نمونه‌گیری و انجام بررسی‌های بالینی و آزمایشگاهی  و اپیدمیولوژی شناسایی گردید و جا دارد از پزشک معالج اطلاع دهنده، پزشک متخصص عفونی مشاور و کارشناسان سختکوش بهداشت نهایت تقدیر و تشکر را بعمل آورم.

علوی خاطرنشان کرد: کلیه اقدامات لازم جهت پایش این بیماری در حال اجرا بوده و هیچگونه مورد بستری در بیمارستان‌های استان وجود ندارد.

وی بیان داشت: میزان سرایت پذیری این بیماری بالا نیست، به گونه‌ای که بر اثر تماس‌های خیلی نزدیک با فرد مبتلا به این عارضه، بیماری رخ خواهد داد.

معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به اینکه طبق بررسی‌ها کسانی که واکسن آبله را تزریق کرده‌اند تا حدی نسبت به این بیماری مصون هستند، گفت: دوره کمون بیماری آبله میمونی پنج روز است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه