logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

بیگی‌نژاد در گفت‌وگو با دانا:

تحقیق و تفحص از وزارت نفت مردم را امیدوار می کند/ بررسی عملکرد وزارت نفت در دوران ریاست زنگنه ضروری است

تحقیق و تفحص از وزارت نفت مردم را امیدوار می کند/ بررسی عملکرد وزارت نفت در دوران ریاست زنگنه ضروری است
رئیس هیئت تحقیق و تفحص از وزارت نفت گفت: تحقیق و تفحص از وزارت نفت مردم را امیدوار می کند تا اگر تخلفی در این مجموعه صورت گرفته است با ورود قوه قضائیه با عوامل آن برخورد شود.
[

«هادی بیگی نژاد»، رئیس هیئت تحقیق و تفحص از وزارت نفت در گفت و گو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به موافقت مجلس برای تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نفت در دوران وزارت بیژن زنگنه گفت: این تحقیق و تفحص در 13 محور که پیش از این به تصویب نمایندگان مجلس رسیده است انجام خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با اشاره به اینکه باید عملکرد وزارت نفت در دولت قبل مورد بررسی قرار گیرد تا شفاف شود که آیا تخلفی در این وزارتخانه در بخش های مختلف از جمله پالایشگاهی تا قراردادهای نفتی و گازی صورت گرفته است یا نه عنوان کرد: اعضای هیئت تحقیق و تفحص براساس آیین نامه داخلی مجلس 6 ماه فرصت دارند تا با استفاده از گزارش کارشناسان و منتقدان و موافقان عملکرد وزاتخانه، بررسی های لازم را انجام داده و به صحن علنی مجلس ارائه دهند.

,

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از وزارت نفت تصریح کرد: بدون شک تصمیماتی که در این هیئت گرفته خواهد شد با نظر تمام اعضا بوده و کارشناسان مستقل که وابستگی به هیچ جناح و جریانی نداشته باشند به ارائه گزارش درباره عملکرد این وزارتخانه خواهند پرداخت.

,

بیگی نژاد با اشاره به اینکه تمام تلاش خود را می کنیم که روند تحقیق و تفحص بدون اینکه تنشی به جامعه وارد کند، طی شود عنوان کرد: درباره دوران وزات بیژن زنگنه در مجموعه نفت، انتقادات و اما و اگرهای بسیاری وجود دارد که باید تمام این موارد به دقت بررسی شود تا نگرانی های مردم در این باره برطرف شده و دست سوءاستفاده گران از حقوق مردم کوتاه شود.

,

تحقیق و تفحص از وزارت نفت مردم را امیدوار می کند

, تحقیق و تفحص از وزارت نفت مردم را امیدوار می کند,

وی با بیان اینکه اجازه نمی دهیم تحقیق و تفحص از این مجموعه تحت فشارهای بیرونی یا هرگونه دخالت از سوی جریانات مختلف صورت گیرد گفت: تحقیق و تفحص از وزارت نفت مردم را امیدوار می کند تا اگر تخلفی در این مجموعه صورت گرفته است با ورود قوه قضائیه با عوامل آن برخورد شود، این اقدام زمینه ساز اعتماد مردم به مجلس و قوه قضائیه خواهد شد.

,

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از وزارت نفت خاطرنشان کرد: بدون شک این تحقیق و تفحص مانند سایر تحقیق و تفحص ها زمان بر و لازمه صرف انرژی و وقت است، پس امیدواریم قوه قضائیه بعد روشن شدن ابعاد آن به طور قاطع به موضوع ورود کند زیرا این امر موجب ارتقاء جایگاه دستگاه قضا در نظر مردم خواهد بود.

,

براساس این گزارش علت اهمال، قصور و ترک فعل در عدم توسعه برخی میادین مشترک با عدم النفع و خسارت فراوان چند ده میلیارد دلاری ( چند صد هزار میلیارد تومانی) چیست؟، دلایل عدم توفیق در دیپلماسی انرژی و عدم پیگیری و عقد قراردادهای نفتی و گازی در عرصه بین الملل و منطقه با توجه به خسارات فراوان مالی و پولی برای کشور چه بوده است؟، علت شتابزدگی در واگذاری بلا وجه بسته های نفتی EPD و EPC و عدم رعایت اولویت توسعه میادین مشترک نفتی و گازی و لحاظ صلاح و صرفه کشور با توجه به تکلیف قوانین بالا دستی چیست؟، اجرای طرح های پتروشیمی فاقد زنجیره لازم و تخصیص خوراک به طرح های غیراولویت دار در مناطق فاقد سند توسعه و آمایش سرزمین با چه توجیهی انجام می پذیرد؟، دستاوردهای طرح های پژوهشی با هزینه های گزاف چه بوده و تشکیل شتابزده پارک های نوآوری و شکوفایی و تعجیل در واگذاریها بروش BOO با چه هدفی دنبال می شود؟، علی رغم گذشت ۸ سال از وزارت جناب زنگنه و در راستای کاهش خام فروشی چرا هیچگونه ظرفیت پالایشی جدید احداث نشده است؟، از جمله محورهای تحقیق و تفحص از وزارت نفت است.

,

نویسنده: فاطمه کرمانی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه