logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

معاون وزیر بهداشت خبرداد؛

تشکیل صندوق بیماران صعب العلاج با اعتبار ۵ هزار میلیارد تومان/ اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری بعد از ۱۴ سال

تشکیل صندوق بیماران صعب العلاج با اعتبار ۵ هزار میلیارد تومان/ اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری بعد از ۱۴ سال
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تشکیل صندوق بیماران صعب العلاج با اعتبار ۵ هزار میلیارد تومان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آستانه هفته دولت از تشکیل صندوق بیماران صعب العلاج با اعتبار ۵ هزار میلیارد تومان خبر داد و گفت: جذب اعتبار یک درصد مالیات بر ارزش افزوده برای منابع پایدار در حوزه نظام بهداشتی را اتفاقی مهم قلمداد کرد و افزود: اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری بعد از ۱۴ سال برای اولین بار در کشور با بودجه ۵ هزار میلیارد تومان در دولت سیزدهم نیز از دستاوردهای مهم وزارت بهداشت در این دولت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, .,

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ضمن اشاره به تلاش وزارت بهداشت برای تبدیل وضعیت کارکنان نظام سلامت در قالب طرح ساماندهی کارکنان دولت، تصریح کرد: تا مرداد ماه ۱۴۰۱ تبدیل وضعیت ۶۶ هزار نفر از کارکنان نظام سلامت در قالب قانون تبدیل وضعیت ایثارگری انجام شده است.

, .,

رحیمی همچنین تشکیل پرونده شهدای خدمت سلامت برای اولین بار در کشور را یکی از اقدامات مهم وزارت بهداشت دانست و یادآور شد: مدافعان سلامت در بخش های مختلف وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی در راه حفاظت از سلامت مردم تلاش و جانفشانی کرده و در این راه شهدای زیادی را نیز تقدیم کشور کردند.

, .,

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت توجه به مناطق محروم و کم برخوردار را سیاست دولت سیزدهم و وزارت بهداشت عنوان کرد و گفت: آغاز پروژه تامین ۵۰۰ دستگاه آمبولانس، تکمیل و بهره برداری از تعداد چشمگیری پروژه بهداشتی و درمانی تا پایان سال، توزیع ۴۳ هزار نیروی طرحی در سطح کشور، تعیین اولویت توزیع نیروی انسانی در آزمون های استخدامی، تامین تجهیزات و تخت های بیمارستانی و بسیاری موارد دیگر از اقدامات وزارت بهداشت در راستای محرومیت زدایی و توجه به مناطق کم برخوردار و مرزی است.

, .]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه