logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سردار اشتری:

مرکزی جزو استان های استراتژیک کشور است/ جمهوری اسلامی در همه حوزه ها دارای قدرت بازدارنده دفاعی است

مرکزی جزو استان های استراتژیک کشور است/ جمهوری اسلامی در همه حوزه ها دارای قدرت بازدارنده دفاعی است
فرمانده انتظامی کشور گفت: جمهوری اسلامی در همه حوزه ها قدرت دفاعی بازدارنده دارد و باید در تمام حوزه‌ها هوشیار بود و امروز موضوعی که دشمن بیشتر بر روی آن تمرکز کرده، مسائل اقتصادی و فرهنگی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ سردار حسین اشتری فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران در آیین معارفه فرمانده انتظامی جدید استان مرکزی در اراک ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به‌ویژه ۲۱۷ شهید فرماندهی انتظامی استان مرکزی و تبریک هفته دولت اظهار داشت: استان مرکزی دارای ویژگی‌ها و ظرفیت‌های خاص با مردم متدین و ولایت مدار و استانی است که به لحاظ صنعتی و کارگری ویژگی‌های خود را دارد.

وی ادامه داد: استان مرکزی در همسایگی با چند استان مهم است و جزو معابر اصلی کشور محسوب می‌شود و همکاران ما در اجرای مأموریت‌ها سعی کرده‌اند تا با همه توان و ظرفیت ورود پیدا کنند.

اشتری تصریح کرد: استان مرکزی در جمع‌بندی استانی صورت گرفته پیشرفت‌های خوبی در چند سال اخیر داشته و همه شاخص‌ها روبه رشد است هرچند در برخی شرایط توقعاتی بوده و در مواردی هم درصدی موردتوجه نبود و عقب‌افتادگی‌هایی وجود دارد که عامل آن کارکنان این نیرو نبوده‌اند.

فرمانده انتظامی کشور تصریح کرد: اگر درصد تصادفات اضافه‌شده سفرها هم افزایش‌یافته ولی زیرساخت‌ها اضافه نشده که این موضوع به همکاران برنمی‌گردد و آنچه به تلاش همکاران برمی‌گردد، رشد داشته و البته تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله است.

وی افزود: استان مرکزی کریدور و معبر اصلی کشور، چهارمین قطب اقتصادی کشور و زادگاه امام راحل، مشاهیر و علمای بزرگوار است و در مجموع جزو استان‌های استراتژیک کشور است که همواره موردتوجه است، تهدیداتی برای استان بوده که با دقت و هوشیاری مسئولان و با لطف خدا خنثی‌شده است.

اشتری خاطرنشان کرد: فراجا در مبارزه با ناهنجاری‌های اجتماعی و برخورد با مفاسد اجتماعی گام‌های بزرگی برداشته و بر اساس قانون، با باندها، شبکه‌ها و گروهایی که مروج فساد بوده برخورد قاطع صورت گرفته است.

فرمانده انتظامی کشور اظهار داشت: اگر امروز تهدیدات را در بخش‌های مختلف رصد کنیم، در همه حوزه‌ها جمهوری اسلامی با قدرت بازدارندگی‌ای که دارد ایستاده است.

این فرمانده عالی نظامی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی قدرت دفاعی بازدارنده دارد و باید در تمام حوزه‌ها هوشیار بود و امروز موضوعی که دشمن بیشتر بر روی آن تمرکز کرده، مسائل اقتصادی و فرهنگی است.

وی ادامه داد: همه باید مراقب نفوذ و اقداماتی که دشمن به‌واسطه آن می‌خواهد افکار مردم را منحرف کند باشند لذا جهاد تبیینی که مقام معظم رهبری اشاره کردند و به‌موقع بود، موردتوجه و در اولویت قرار گیرد.

اشتری با بیان اینکه 43 سال از انقلاب می‌گذرد و پیشرفت‌های خوبی را شاهد هستیم گفت: البته مشکلاتی وجود دارد که بخشی از مشکلات به‌واسطه تحریم و بخشی ناکارآمدی مدیران بوده اما در مقابل تهاجماتی که شده چیزی نیست و آینده خوبی پیش روی کشور است.

فرمانده انتظامی کشور تأکید کرد: نیروی انتظامی گام‌های خوبی برای امنیت و آسایش جامعه برداشته و موفقیت‌های آن مورد رضایت فرمانده معظم کل قوا و مردم بوده است، اعتماد مردم به پلیس پس از معلمان بیشترین اعتماد است که جای خوشحالی دارد و بالاترین سرمایه ما اعتماد مردم است.

اشتری با بیان اینکه موضوع جلسه تکریم و معارفه فرماندهی انتظامی استان مرکزی است و از زحمات هوشمندانه و با تدبیر سردار مفخمی تشکر می‌کنیم افزود: در طول سه سال گذشته اقدامات خوبی صورت گرفته که جای تقدیر دارد.

فرمانده انتظامی کشور با بیان اینکه برای انتخاب فرماندهان فرآیندی طی می‌شود خاطرنشان کرد: سردار رفیعی کیا فرمانده جدید انتظامی استان مرکزی از افراد باتجربه و افسران لایق است که در پست‌های مختلف مسئولیت داشته و توانمند بوده است.

اشتری در پایان خاطرنشان کرد: همه کمک دهند این مسیر نورانی که همکاران دارند با شتاب بیشتر طی شود و با هر تغییر باید تحولی ایجاد شود و به‌هیچ‌عنوان ما راضی به وضعیت موجود نیستیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه