logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سخنگوی صنعت برق:

۸۵۰ میلیارد تومان مشترکان خانگی پاداش صرفه جویی دریافت کرده اند

۸۵۰ میلیارد تومان مشترکان خانگی پاداش صرفه جویی دریافت کرده اند
مصطفی رجبی مشهدی گفت: خوشبختانه امسال در بخش خانگی خاموشی نداشتیم و ۸۵۰ میلیارد تومان پاداش صرفه‌جویی به مردم پرداخت کردیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی رجبی مشهدی  سخنگوی  صنعت برق با بیان اینکه تابستان امسال در مقایسه با سال گذشته، با همکاری کلیه مشترکین و همدلی و کمک مردم عزیز و البته همت همکاران صنعت برق به خوبی مدیریت شد، گفت: خوشبختانه امسال در بخش خانگی خاموشی نداشتیم و ۸۵۰ میلیارد تومان پاداش صرفه‌جویی به مردم پرداخت کردیم و حتی موفق شدیم در دوره مدیریت مصرف ۱۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته برق بیشتری به صنایع انرژی بر تحویل دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی در پاسخ به این سوال که آیا خبر خاموشی‌های امسال صنایع مانند سال گذشته حقیقت داشته یا خیر گفت: امسال تابستان ما در صنایع جابجایی بار داشتیم مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران افزود: البته صنعت برق مفهومی به نام انعطاف پذیری دارد و به این معناست؛ که مصرف کننده بزرگ می‌تواند با موکول کردن ساعت مصرف برق خود به زمان‌های غیر از ساعات اوج مصرف و یا جابجایی بار برق خود را تامین نماید و امسال خوشبختانه توانستیم در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته انرژی تحویلی به صنایع را ۱۴ درصد افزایش دهیم به طوری که ۱۷ درصد در بخش فولاد، بیش از ۱۰ درصد در حوزه سیمان، بیش از ۱۸ درصد در حوزه آلومینیوم و سایر بخش‌ها انرژی بیشتری تحویل مشترکان صنعتی دادیم که البته آنها هم همکاری خوبی با ما داشتند.
,
 
,
وی افزود: همکاری صنایع در این بخش مناسب بوده و شاهد کاهش مصرف انرژی آنها بوده‌ایم به طوری که آنها با جابجایی زمان تعمیرات و تعطیلاتشان به ساعت‌های غیر از اوج مصرف توانستند هم به ما کمک کنند و هم در شیفت‌های بعدی انرژی بیشتری مصرف کنند.
,
 
,
سخنگوی صنعت برق در پاسخ به این سوال که آیا وعده افزایش ۳۵ هزار مگاواتی ظرفیت تولید شبکه سراسری صحت دارد یا خیر توضیح داد: در دولت سیزدهم مقرر شده طی ۴ سال آینده ۳۵ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق شبکه سراسری اضافه شود که ۶ هزار مگاوات آن را امسال برنامه‌ریزی کردیم که بخش عمده آنکه ۴۵۰۰ مگاوات است به مدار تولید وارد شده و بقیه آن هم تا پایان شهریور ماه به اتمام خواهد رسید. وقطعا با اضافه شدن این ۳۵ هزار مگاوات به مدار تولید برق کشور تا چهار سال آینده، قطعاً ناترازی تولید و مصرف برطرف خواهد شد و این در حالی است که ما نسبت به سایر کشورها در مصرف انرژی از متوسط جهانی بیشتر هستیم و برای تولید کالا و خدمات مشابه حدود ۴۰ درصد از دیگر کشورها بیشتر مصرف می‌کنیم.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه