اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

رئیس کل دادگستری هرمزگان خبر داد؛

شناسایی و امحاء بیش از ۳۵۰ کانتینر کالای متروکه مضر سلامت در بندر شهید رجایی

شناسایی و امحاء بیش از ۳۵۰ کانتینر کالای متروکه مضر سلامت در بندر شهید رجایی
قهرمانی از شناسایی و امحاء بیش از ۳۵۰ کانتینر کالای متروکه مضر سلامت به وزن ۳۲۰۰ تن در بندر شهید رجایی بندرعباس خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: در راستای اجرای مصوبات سفر رئیس قوه قضاییه به استان هرمزگان با توجه به دستورات ویژه و تخصصی ایشان در خصوص لزوم تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارهای گمرک و اموال تملیکی، عملیات امحاء و انهدام بیش از ۳۵۰ کانتینر کالای متروکه فاسد شده و مضر سلامت در بندر شهید رجایی بندرعباس آغاز شده است.

قهرمانی در تشریح جزئیات این خبر افزود: در نتیجه اجرای طرح انبارگردانی و پایش مستمر کالاهای مرتبط با اموال تملیکی، در جریان بازرسی ها از مجتمع بندری شهید رجایی و پس از بررسی‌های کارشناسی و تفکیک کالاهای تاریخ مصرف گذشته، تقلبی، فاسد شده و غیر بهداشتی از سایر اقلام موجود، ۳۵۰ کانتینر کالای فاسد شده و تاریخ مصرف گذشته که از سالیان گذشته باقی مانده بود، شناسایی شد.

وی با بیان اینکه کالاهای متروکه مذکور پس از تعیین تکلیف توسط بندر شهید رجایی بندرعباس به اداره کل اموال تملیکی استان تحویل داده شده اند، تصریح کرد: در نتیجه انجام آزمایش‌های مختلف و اخذ نظرات کارشناسان و نمایندگان وزارت بهداشت، اداره استاندارد و سایر دستگاه‌های ذیربط مبنی بر غیر قابل مصرف بودن این اقلام و مضر بودن آنها برای سلامت جامعه، با صدور دستور قضایی و با همکاری اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان ضمن رعایت موازین قانونی و دستورالعمل‌های بهداشتی عملیات امحاء آنها توسط اداره کل اموال تملیکی استان در محوطه پسماند شهرداری بندرعباس در حال انجام است.

قهرمانی با اشاره به اینکه در نتیجه امحای کامل کالاهای مضر سلامت موجود در این ۳۵۰ کانتینر، یکی دیگر از مصوبات سفر رئیس قوه قضاییه به استان هرمزگان به طور کامل اجرا می شود، یادآور شد: در راستای آزاد سازی فضای مفید بندر شهید رجایی، عملیات سرشماری، شناسایی و تفکیک این ۳۵۰ کانتینر کالای فاسد شده و مضر سلامت که سوابق بعضی از آنها مربوط به ده سال قبل است، با دستور ویژه رئیس قوه قضاییه و بلافاصله پس از پایان سفر ایشان شروع شده و هم‌اکنون انهدام کالاهای مذکور به وزن بیش از ۳۲۰۰ تن توسط سازمان اموال تملیکی به مرحله اجرا گذاشته شده است.
 
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان تأکید کرد: عمده کالاهای موجود در این کانتینرها  مواد غذایی فاسد شده، لوازم آرایشی غیر استاندارد و تاریخ مصرف گذشته و انواع دخانیات می باشد که در نتیجه تدابیر اتخاذ شده به منظور صیانت از بهداشت و سلامت عمومی جامعه، روند امحاء آنها تا انهدام کالاهای موجود در آخرین کانتینر ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه