اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

در گفت‌وگو با کار آفرین بومی مطرح شد؛

گیاهان دارویی؛ نسخه شفا بخش بیکاری و کم آبی

گیاهان دارویی؛ نسخه شفا بخش بیکاری و کم آبی
کار آفرین بومی خاش گفت: کشت گیاهان دارویی نه تنها نیاز فراوانی به آب ندارد که بخشی از مشکلات اقتصادی و اشتغالزایی را نیز حل می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، کشت گیاهان دارویی در سیستان و بلوچستان که از نظر گیاهان دارویی و صنعتی بسیار غنی است علاوه  بر بهره برداری داخلی و صادرات می تواند نقش بی بدیلی در توسعه اقتصادی منطقه نیز داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

حاج مراد محمد ریگی معلم باز نشسته خاشی که با کمترین امکانات توانسته برای 5 نفر از جوانان این شهرستان اشتغالزایی کند، در گفت و گو با خبرنگار ما انگیزه ی خود را از راه اندازی کار گاه عرق گیری گیاهان دارویی را علاقه به گل و گیاه و اشتغالزایی برای جوانان این منطقه عنوان کرد و گفت: از آنجایی که کشت گیاهان دارویی نیاز به سرمایه زیادی ندارد، جوانان می توانند با کمترین امکانات برای خود اشتغال زایی کنند.

حاج محمد ریگی با بیان اینکه بخشی از مشکلات اقتصادی و اشتغالزایی با کشت گیاهان دارویی قابل حل است، ادامه داد: جوانانی که زمین کشاورزی دارند می توانند اقدام به کشت گیاهان دارویی کنند و بنده با کمال میل خریدار محصولات آن ها خواهیم بود.

وی همت و تلاش خود و کمک ومساعدت های جهاد کشاورزی را در ایجاد کارگاه عرق گیری موثر دانست و افزود: کارگاه ظرفیت پذیرش کل گیاهان دارویی منطقه را دارد و کسانی که مایل به فروش و همکاری هستند با کمال میل خریدار محصولات خواهیم بود.

وی ادامه داد: ظرفیت ها و منابع زیادی وجود دارد که نیازمند ایده و تلاش جوانان هستیم.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه