logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

منوچهر منطقی در گفت‌وگو با دانا مطرح کرد؛

تشریح برنامه‌های وزارت صمت برای صادرات خودرو/ مهم‌ترین اثر تحریم، خودکفایی در صنعت خودرو بود

تشریح برنامه‌های وزارت صمت برای صادرات خودرو/ مهم‌ترین اثر تحریم، خودکفایی در صنعت خودرو بود
معاون صنایع حمل‌ونقل وزارت صمت با تشریح برنامه‌های این معاونت برای صادرات به کشورهای آفریقایی گفت: برای صادرات خودرو حتماً لازم نیست دولتی عمل شود، تحریم موجب خودکفایی در صنعت خودرو شد و ما امروز به دستاوردهای خوبی در طراحی محصول دست‌یافته‌ایم.
[

منوچهر منطقی، معاون صنایع حمل‌ونقل وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ درباره برنامه وزارت صمت برای صادرات خودرو گفت: برنامه‌های برای انتقال فناوری محصولات و یا همکاری مشترک با کشورهایی از قاره آفریقا در حال بررسی است و در صورت نهایی شدن ممکن است به‌زودی کارهای مشترکی را در زمینه خودرو با این کشورها آغاز کنیم.

, شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا, صادرات خودرو,

تشریح برنامه‌های وزارت صمت برای صادرات خودرو

, تشریح برنامه‌های وزارت صمت برای صادرات خودرو, تشریح برنامه‌های وزارت صمت برای صادرات خودرو,

وی به‌عنوان نمونه الجزایر، تونس و مراکش را نام برد و گفت: ما قبلاً هم به این کشورها صادرات خودرو را داشتیم و در زمینه قطعه‌سازی هم همکاری‌هایی پیش‌بینی‌شده و با وجود عدم وجود روابط دیپلماتیک با مراکش این امکان وجود دارد که قطعه‌سازان ما به این کشور صادرات داشته باشند.

بیشتر بخوانید:
صنعت خودرو در مسیر تحول است/ خودروی ناقص دیگر تولید نمی‌شود
 

, صادرات خودرو,
,
, بیشتر بخوانید:, بیشتر بخوانید:,
, صنعت خودرو در مسیر تحول است/ خودروی ناقص دیگر تولید نمی‌شود,
,

برای صادرات خودرو حتماً لازم نیست دولتی عمل شود

, برای صادرات خودرو حتماً لازم نیست دولتی عمل شود, برای صادرات خودرو حتماً لازم نیست دولتی عمل شود,

معاون وزیر صمت توضیح داد: برای صادرات خودرو و یا تکنولوژی و قطعات حتماً لازم نیست به‌صورت دولتی عمل شود و اکنون بیشتر ارتباطات را بخش‌های خصوصی برقرار می‌کنند و این بخش راهکار حل مشکلات اقتصادی خود را با ارتباطات بین‌المللی حل می‌کنند و بحث‌های سیاسی در فاز بعدی و در گسترش این ارتباطات است که این ارتباط را اثرگذارتر خواهد کرد.

, صادرات خودرو,

مهم‌ترین اثر تحریم، خودکفایی در صنعت خودرو بود

, مهم‌ترین اثر تحریم، خودکفایی در صنعت خودرو بود, مهم‌ترین اثر تحریم، خودکفایی در صنعت خودرو بود,

وی در پاسخ به آثار تحریم در خودروسازی گفت: اولین اثر تحریم عدم ورود گروهی از قطعات بود که موجب شد با اتکا به عناصر و توان و ظرفیت داخلی به‌صورت خودکفا آنها را تولید کنیم و باتوجه به اینکه ما علاوه بر بازار داخلی صادرات را هم مدنظر داشتیم نهادهای طراحی محصول را نیز تقویت کردیم.

منطقی ادامه داد: امروز به دستاوردهای خوبی در طراحی محصول دست‌یافته‌ایم و به دنبال دست بابی به بازارهای هدف هستیم و از به دنبال سیاست‌هایی هستیم که هرگونه همکاری بین‌المللی را در ساخت خودرو حمایت خواهد کرد و در آخرین طراحی‌های داخلی خودرویی دوال طراحی کردیم که در کنار پیش‌بینی مسیر طراحی و ساخت داخلی مسیری هم برای همکاری کشور ثانویه را در نظر گرفته‌ایم.

,
,
,

علت کند شدن پیشرفت صنعت خودرو در سال‌های اخیر

, علت کند شدن پیشرفت صنعت خودرو در سال‌های اخیر, علت کند شدن پیشرفت صنعت خودرو در سال‌های اخیر,

وی تأکید کرد: یکی از مهم‌ترین عامل‌هایی که پیشرفت صنعت خودرو در کشور را کم کرد مشکل بانکی و عدم توان جذب و ورود سرمایه‌های خارجی به خودروسازی بود که امروز سعی داریم همکاری‌های مالی و فناورانه در بستر ارزهای دیجیتال و سایر راهکارهای جایگزین تبادل پولی در این زمینه را گسترش دهیم.

,

منطقی در پایان گفت: گسترش این همکاری‌های موجب تسریع در پیشرفت خودروسازان داخلی و تسهیل صادرات خودرو برای شرکت‍های خصوصی در مرحله اول و به صورت گسترده و با مدیریت یکپارچه در مرحله بعدی را در پی خواهد داشت.

 

, صادرات خودرو,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه