اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه خبر داد؛

بهره برداری از بخش اول ۵ خانه خلاق در کرمانشاه تا پایان امسال

بهره برداری از بخش اول ۵ خانه خلاق در کرمانشاه تا پایان امسال
سیامک آزادی گفت: با توجه به ظرفیت بالای استان کرمانشاه بنا داریم حداقل ۵ خانه خلاق را راه اندازی کنیم و امیدواریم و تا پایان امسال بخش اول آن را به بهره برداری برسانیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیامک آزادی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، در خصوص مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه اظهار داشت: با توجه به پیگیری های صورت گرفته در این سفر در مجموع ۸۰ میلیارد تومان برای پارک علم و فناوری استان کرمانشاه مصوب شد.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه افزود: این میزان برای تکمیل برج فناوری استان که در حال حاضر بخشی از آن به بهره برداری رسیده و با محقق شدن این مصوبات کل مجموعه فناوری استان و ۱۱۰ واحد ظرفیتی که این برج برای استقرار شرکت های دانش بنیان و سایر اجزای زیست بوم فناوری و نوآوری استان دارد، به بهره‌برداری کامل خواهد رسید.

وی خاطر نشان گرد: علاوه بر این چند مرکز نوآوری و خانه خلاق هم بر اساس ظرفیت ها و پتانسیل هایی که در استان داریم برنامه ریزی شده که به بهره برداری خواهد رسید.

آزادی گفت: خانه های خلاق یکی از اصلی‌ترین اجزاء زیست بوم فناوری و نوآوری بخش خصوصی هستند که سعی شده ساختارهایی در این راستا ایجاد شود که بتوانند در حوزه صنایع خلاق حمایت لازم را از ایده های نوآورانه و افرادی که در این کسب و کارها مشغول فعالیت هستند، صورت بگیرد.

وی بیان داشت: استان کرمانشاه در حوزه صنایع خلاق ظرفیت بسیار بالایی دارند از گردشگری گرفته تا بازی های رایانه ای، و ما بنا داریم حداقل ۵ خانه خلاق را راه اندازی کنیم و امیدواریم تا پایان امسال بخش اول آن را به بهره برداری برسانیم.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه ادامه داد: این مصوبات برای دو سال آینده در نظر گرفته شده که بخشی از آن در سال ۱۴۰۱ و بخشی نیز در سال ۱۴۰۲ تخصیص پیدا می‌کند و با محقق شدن آن تحول جدیدی را در حوزه زیرساخت های فناوری و نوآوری استان شاهد خواهیم بود.

وی اظهار داشت: با توجه به صحبت هایی که با رئیس جمهور در حاشیه بازدید از شرکت های دانش بنیان صورت گرفت مقرر شد برای اینکه بتوانیم زیرساخت لازم را برای استقرار کارگاه ها و واحدهای صنعتی شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور در اراضی ۵۰ هکتاری پارک علم و فناوری را داشته باشیم  ۱۰۰ میلیارد تومان نیز برای تامین این زیرساختها اختصاص داده شود که این بخش نیز در حال پیگیری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه